Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flemengo Hırsızları!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen gün tv'de gördüğüm bişeyi anlatayım
Hayvanat bahcesinden flemengo adlı nesli tükenmekte olan bir hayvanı çalıp, deniz kenarında mangal yapıp yemişler.
Olay yerinde bira şişeleri ve hayvanın tüyleri bulunmuş.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Mesaj tarihi:
İnsanlığın nesli Tükenior Bilmiyorum ama Nasıl bir tad almıştır ondan onu bilemiyorum

[Bu mesaj Aykan tarafından 15 Aralık 2005 09:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
+1[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
Fark Yaparmı?[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Mesaj tarihi:
said:
Aykan, 15 Aralık 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
İnsanlığın nesli Tükenior Bilmiyorum ama Nasıl bir tad almıştır ondan onu bilemiyorum

Aklı şunu getiriverdi birden..
The Voluntary Human Extinction Movement
Ehehe =) Hemencecik sizleri buraya yönlendiriyorum.
http://www.vhemt.org/[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Türkiye' de mi olmuş bu olay ?
Ben pelikan diye duymuştum çok önce haberlerde.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
Bence gayet normal bir davranış. Şöyle düşünelim, bir hayvan, başka bir hayvanı eti için öldürüyor. Bundan doğal ne var? Bence timsahtan çanta, yılandan ayakkabı, su samurundan kürk yapmaktan daha normal.[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 15 Aralık 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eğer bu hayvan Flamingo ise sadece şu tür olabilir "Phoenicoparrus andinus". Bi tek bu "VULNERABLE" pozisyonunda diğerleri hep "NEAR THREATENED"
Pelikan ise "Pelecanus crispus" veya "Pelecanus philippensis" ve sayıları gün geçtikçe azalıyor[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Phoenicopterus ruber de flamingo olsa gerek... Aynı zamanda Phoenicopterus jamesi, Phoenicopterus minor, Phoenicopterus ruber roseus gibi değişik flamingo türleri de varmış. Araştırdım :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 15 Aralık 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim anlamadıgım hangi insan bir hayvanat bahçesinden flamingoyu yüklenip götürebilir :) benim bildigim eşşek kadar bi hayvandır flamingo?[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
Pelikan biliyorum ben,hatta hayvanın gagasını bulmuşlar bütün olarak,ona tenezzül etmemiş bizim yamyamlar...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Mesaj tarihi:
zonguldak kuğu olarak aratırsanız google'da benzer bi olayı okursunuz.bence bu flamingo olayıda oradan türetilmiş eheh.
zonguldakta limana sığınan kuğuyu kesip yemişler =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
Türk zekası ve açlığı :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...