Aykan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Geçen gün tv'de gördüğüm bişeyi anlatayım Hayvanat bahcesinden flemengo adlı nesli tükenmekte olan bir hayvanı çalıp, deniz kenarında mangal yapıp yemişler. Olay yerinde bira şişeleri ve hayvanın tüyleri bulunmuş.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 afiyet olsun.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Doğrudur insanlığında nesli tükeniyor.
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 İnsanlığın nesli Tükenior Bilmiyorum ama Nasıl bir tad almıştır ondan onu bilemiyorum [Bu mesaj Aykan tarafından 15 Aralık 2005 09:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 İnsanların ne yapacağı belli olmaz. Heran herşey beklenebilir.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 +1[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 flamingo olmadigina eminmisin?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Fark Yaparmı?[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence Wendigo dur =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 flemenko var bi de ama bu haberdeki talihsiz hayvan pelikan diye hatirliyorum ve bayaa eski bir haber bu[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Aykan, 15 Aralık 2005 09:53 tarihinde demiş ki: İnsanlığın nesli Tükenior Bilmiyorum ama Nasıl bir tad almıştır ondan onu bilemiyorum Aklı şunu getiriverdi birden.. The Voluntary Human Extinction Movement Ehehe =) Hemencecik sizleri buraya yönlendiriyorum. http://www.vhemt.org/[signature][hline]MONO(b)LOG
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Türkiye' de mi olmuş bu olay ? Ben pelikan diye duymuştum çok önce haberlerde.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bence gayet normal bir davranış. Şöyle düşünelim, bir hayvan, başka bir hayvanı eti için öldürüyor. Bundan doğal ne var? Bence timsahtan çanta, yılandan ayakkabı, su samurundan kürk yapmaktan daha normal.[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 15 Aralık 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Eğer bu hayvan Flamingo ise sadece şu tür olabilir "Phoenicoparrus andinus". Bi tek bu "VULNERABLE" pozisyonunda diğerleri hep "NEAR THREATENED" Pelikan ise "Pelecanus crispus" veya "Pelecanus philippensis" ve sayıları gün geçtikçe azalıyor[signature][hline]MONO(b)LOG
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Phoenicopterus ruber de flamingo olsa gerek... Aynı zamanda Phoenicopterus jamesi, Phoenicopterus minor, Phoenicopterus ruber roseus gibi değişik flamingo türleri de varmış. Araştırdım :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 15 Aralık 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oha yani inanamıyorum. resmen rezillik hatta rezillik az bile kalır. flemengo etinin yenildiğini ilk defa gördüm. bunu yapan ayılara ise diyecek söz bulamıyorum..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 benim anlamadıgım hangi insan bir hayvanat bahçesinden flamingoyu yüklenip götürebilir :) benim bildigim eşşek kadar bi hayvandır flamingo?[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 insan olduklarını kim söledi
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Pelikan biliyorum ben,hatta hayvanın gagasını bulmuşlar bütün olarak,ona tenezzül etmemiş bizim yamyamlar...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Zaten flamingo kaçırsalar yemezler,satarlar tropik hayvan iyi para eder :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 zonguldak kuğu olarak aratırsanız google'da benzer bi olayı okursunuz.bence bu flamingo olayıda oradan türetilmiş eheh. zonguldakta limana sığınan kuğuyu kesip yemişler =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Canilik.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Platon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Adamlar nerden bilcek flemengo yu :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Türk zekası ve açlığı :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Öne çıkan mesajlar