Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya arkadaşa ilk ay bedava diye ben kart istediği için kendi kartımı yazdım ama şimdi diğer ayları bu karttan çekmemesi için nereye basıcam?Sonra acc kapanmaın yanlış yere bassmayım bulamadım çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 acc silmek için en aşşadıki cancel accounta basman gerek yani ona basmadıkça bişi olmaz. payment detailse gel. ordan felan 1 ay sonraki ileri ödemeyi iptal et. tamamdır. die bilioyrum yani bi arkadaşında öleydi öle yap dedim oldu :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 cancel subscraction(yanlış yazmış olabilirim)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Normalde birinin söyledigini bir iki harften düzeltmeyi falan sevmem ama düzeltilmiycek gibide yazmamışsınki :) subscription subscription ı niye otomatik ayırıyo yahu? [Bu mesaj Overseer tarafından 15 Aralık 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya bu sayfa deişti galiba o cancel subs.. yok bulamıyorum sadece cancel acc var?!?yardım plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bldm tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar