BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Satilik ff online paketi 7 cd içindeki patch cd leri falan filan hepsi birlikte paket bi kez açilip cd lere bakildi sadece . Kutusunda tertemiz cd lerde çizik mevcut deil. Registery kodlari filan her seyi kullanilmamis sekilde duruyor. Zamanim olmadigi için oynayamiyorum evde kaldi ölece o yüzden satmak istiyorum. istanbul için elden vermeyi tercih ediyorum fiyat : 40 milyon. -------------------------------- Dungeons and Dragons seti içinde zarları, (4 lük zarı eksikti sanırım değeri 20 milyon) Monster Manuel 2 (fotokopi değeri 20 milyon) Players Handbook (türkçe bu değeri 40 milyondu) 39 tane minyatür (bu hasbronun minyatürleri ve tüm eşyaları işte değeri 50 milyon küsür) normal de almaya çalışsanız : 130 milyon sıkıştığım için 60 milyona bırakıyorum temizler pek bi zararları yok parça parçada satabilirim isteğe göre... minyatürler (tüm setle birlikte) : 30 milyon Monster Manuel 2 (fotokopi temiz) : 10 milyon Players Handbook (türkçe orjinal) : 20 milyon[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 up[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 up !!![signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ff nedir[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Final Fantasy Online :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 up ![signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 yalnışlıkla upladık :D fiyat 80 oldu bi kaç şey daha geldi çünkü :) ff satıldı :P [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:15 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar