alexsandra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 slm arkdaslar aslında ben burda cok eskiyim ama hic msj yazmadım yani isim olmadı mesaj yazılıcak bir konu bulmadımda ondan :) Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 olsun, mühim değil ki :) hoşgeldiniz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
classgirl Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hoşgeldin[signature][hline]elimden hiçbirşey gelmez hiçbir çarem y.o.k. karanlık bu sokaklarda elimi tutan y.o.k. Alıntıla
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hoşgeldin,mesaj atmasanda olur.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 mühim degil hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hosgeldin[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yalana gel. bugüne kadar bulamadıysan bugünden sonra bulmayı mı umuyorsun =p aman neyse salla hoşgeldin eski :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hosgeldın[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Alıntıla
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hosgeldın[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Alıntıla
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aa geyiğe gel abi :D okumak okumak nereye kadar. hoşgeldin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Alıntıla
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aa geyiğe gel abi :D okumak okumak nereye kadar. hoşgeldin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hoşgeldiniz...[signature][hline]I am very happy with my carrots! Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ho0oşgeldin lol[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.