lizardking Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 1.asla ama asla ergen bıyığı yada sakalı bırakma kes o tüyleri.. 2.bi dişi sana bakmadıkça en azından sen onun ilgisini fark etmedikçe yanında dursa dahi dönüp bakma zira dişi mahlukatlar izlendiklerini hemen farkeder.. zannediyorum dişilerin bakılmaya ve beğenilmeye duyduğu hassasiyetin bi sonucu bu.. 3.asla ama asla şarkılara topluluk içinde topluluk eşlik etmedikçe eşlik etme..şarkılar yanlızken ve elinde gitar varsa söylemek içindir.. 4.hiç bi erkek mukayese edilmekten hoşlanmaz..etmeyin 5.si ve ne yazıkki tüm cinsel ritüellerimizden ortaya çıkan vahim bi sonuç dişiler alfa erkeğini sever erkeklerdeki erillik özelliğinin mümkün olduğu kadar fazla olmasını ararlar bu özellikler kızdan kıza değişir eğer dişi mahlukat kendini değersiz hissetmiyosa daha önce çok kız arkadaşı olmuşları seçerler dişi dişiyi çeker ..dişiler arasındaki bi yarışma gibidir bu birbirleriyle mukayese edilmekten onlarda hoşlanmazlar ama mukayesede üstün taraf kendileriyse pek hoşlarına gider ... 6.Söylemeyin yapın![signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 5.den şöle bir şey mi demek istedin. hani içgüdüler kadınları erkek seçerken doğurganlık koşulunu kuvvetli kılar bu mu. yani bir kadın erkek beğenirken farkında olmasa da ilk etken erkeğin fiziği gücü kuvvetı ve doğurganlığı mıdır. ki bu doğurganlık olayında kriter evet üçgen vucüt :( ne yazıkki hehe. ben de bunu çok düşündüm kişiden kişiye göre değişiyor diye ama her halukarda en şanslı kimse o olur. ama tabi ilk bakışta aşk bile biter yani devamlılığını getirmek için de üçgen vucudun üstünde bir de beyiin lazım :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar