Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En guzel masaustu ve temalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 15 Aralık 2005 15:10 tarihinde demiş ki:
[spo1=Benimki][/spo]
orjinali 1152x864

Hiçbir zaman yüzlerce hedehödösü olan desktopları sevmedim, sadelikten yanayım. Ayrıca onca şey performansı bayağı düşürür.

Çok sade ve çok güzel. Janjanlı masa üstleri benimde hoşuma gitmiyor.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 15 Aralık 2005 15:10 tarihinde demiş ki:
[spo1=Benimki][/spo]
orjinali 1152x864

Hiçbir zaman yüzlerce hedehödösü olan desktopları sevmedim, sadelikten yanayım. Ayrıca onca şey performansı bayağı düşürür.
bende istiyorum[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 15 Aralık 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
temalar performansı düşürmez.1gb rami olanlar fark bile etmez neyin ne oldugunu.önbellekten yer birazcık =P
[spo1=lulu][/spo]
oha kaç milyon pixele kaç milyon pixel çözünürlüğün var öyle[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
ow ye de bayagı karısık :D bendede bir ton war abi dediginiz gibi cok asırı karısık temları kullanınca olmuor ornegın ofisde onceden kullandıım temalar wardı eve gıdıınce kullandıgım temalar wardı ınsan kafası karısıor du durun ss ını bulursam gostereyım dersinizki bu windows degil ap ayrı birsey[signature][hline]Painki...
Mesaj tarihi:
Temalar performansı düşürür. 1 GB ram var ve düşüror. Ama tabi bunu oyun oynayanlar farkeder. Oyundan çıktığınızda deli kasar karmaşık desktoplar.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
  • Yeni Oluştur...