Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trendshow'06

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tek kelimeye sığmayan şişman aktivite..

Bu sene 2.si olan Türkiye'nin en büyük Gençlik Fuar ve Festivali " TrendShow " 22-25 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Birbirinden çeşitli sponsorların 2006 markalarının tanıtacağı festival'de Rachell Star-Duman-Kargo-Hepsi-Çilekeş-Direc-t-110-Aylin Aslım-Keremcem gibi ünlü sanatçıların yanısıra , imza günleri , Penguen çizerleriyle tanışma fırsatı ve Okan Bayülgen'in stand-up larıyla beraber sayısız aktivite olacak..

Perşembe-Cuma biletler 10 YTL
Cumartesi-Pazar biletler 15 YTL
4 günlük kombine biletler 20 YTL

www.trendshow.com.tr

Bunun dışında çevresine yüksek yüzdeyle bilet satmak isteyen ve özellikle okulunda öğrenci kurulu yada gezi koluyla felan işbirliği içinde olanlar varsa özel msj dan bana ulaşın..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
genjlik
valla yaşlıda değil 20 yaşındayım ama hiç genç ruhum kalmadı nerdeyse
çocuksu şeylere yapamıyorum:D[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
hakkatten millet tren kaldırıyo bende eve gidecek mecal yok[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!

[Bu mesaj tamirci tarafından 29 Kasım 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçen sene o ne be öyle trend mrend anlamam deyip kesip atmıştım da şimdi merak ettim. neydir bu trend show tam olarak?
sadece imza günü konser ve stand up mı?
başka neler var?[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Maalesef ben genç değilim.Hala çocuk sayılıyorum T.C. ye göre...Onun dışında Penguen çizerleri için gidilir...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
  • Yeni Oluştur...