Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tek kelimeye sığmayan şişman aktivite.. Bu sene 2.si olan Türkiye'nin en büyük Gençlik Fuar ve Festivali " TrendShow " 22-25 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Birbirinden çeşitli sponsorların 2006 markalarının tanıtacağı festival'de Rachell Star-Duman-Kargo-Hepsi-Çilekeş-Direc-t-110-Aylin Aslım-Keremcem gibi ünlü sanatçıların yanısıra , imza günleri , Penguen çizerleriyle tanışma fırsatı ve Okan Bayülgen'in stand-up larıyla beraber sayısız aktivite olacak.. Perşembe-Cuma biletler 10 YTL Cumartesi-Pazar biletler 15 YTL 4 günlük kombine biletler 20 YTL www.trendshow.com.tr Bunun dışında çevresine yüksek yüzdeyle bilet satmak isteyen ve özellikle okulunda öğrenci kurulu yada gezi koluyla felan işbirliği içinde olanlar varsa özel msj dan bana ulaşın..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 genjlik valla yaşlıda değil 20 yaşındayım ama hiç genç ruhum kalmadı nerdeyse çocuksu şeylere yapamıyorum:D[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Geçen sene 55.600 kişi katıldı ve yaklaşık 20 üniversitenin öğrencisi geldi..Hatta Konya Üniversite'si tren kaldırdı..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hakkatten millet tren kaldırıyo bende eve gidecek mecal yok[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! [Bu mesaj tamirci tarafından 29 Kasım 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 geçen sene o ne be öyle trend mrend anlamam deyip kesip atmıştım da şimdi merak ettim. neydir bu trend show tam olarak? sadece imza günü konser ve stand up mı? başka neler var?[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 www.trendshow.com.tr adresinden geçen senenin görüntülerini indirebilirsin..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Rachell Starr " till there was you " adlı şarkısıyla Avrupa listelerinde uzun süre zirvede oturan sanatçı..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Up[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Direct, duman ve çilekeş'e gidicez galiba.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 e fiyatlar uygun. tarihde uygun sanırım. içerde içkiler ne kadar ona bağlı.[signature][hline]The Blood is Love.
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tuh be..sınavlara denk gelio..sınav haftasını geri istiorz bu arada ki gelcek galiba[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
geffen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 müzik hitap etmiyor, standup hitap etmiyor. bir mizah tayfası var işe yarar. gitmiycez ama yine de.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Maalesef ben genç değilim.Hala çocuk sayılıyorum T.C. ye göre...Onun dışında Penguen çizerleri için gidilir...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Herşey Istanbul'da ya. ben neden Istanbul'da yaşamıyorum ki.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yüksek yüzdeyle bilet satıcak lise yada üniversitelerin öğrenci birliklerinde olanlar varsa konuşalım..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Öne çıkan mesajlar