Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Evet beyler msnde konuştugum bi ark bunun siteye saldırı oldugunu soledi Turkiye'den ve Belçikadan saldırı yapmış bazı hackerlar ve serverlarla siteyi gocertmiş durumdalar inş cabuk duzelir[signature][hline]Lvl53 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadaş müneccim ?[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Msn den aldığım sondakika gelişmesiyle. İstanbul karşıyakada kaza olmuş iyiki yaralı yokmuş. Bir diğer haber ise balkanlardan gelecek soğuk hava kütlesi bugünlerde soğutacakmış Daha sonra gelen haberde 2 gün felan sürüp sonra sıcağa çevirecekmiş. En son bi haber daha geldi ve oda bir kaç gün sürecekmiş ve soğuklar başlayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Oooo MSN'de ki arkadaşın Admin falan heralde baksana hack falan direkt söylemi$ sana..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Database leri ucurmuslar butun charlar hacklendı :D[signature][hline]Name: YASiN31 clan: Recruits Server : Ares Lvl: 6x np : 36k Nation: Karus Job: Shodow Knight I'love You ::PuPPeT:: xD I'love You polifonik_osuruk I'love You ::End:: I'love You Keagon_Lich I'love You stratavorious I'love You PirateSS I'love You OmarR xD yeter bu kadar :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoName Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 knight online sitesini cokertebilene helal olsun!milleti gaza getiripte reyting yapmaya calisma mal herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya ark admin deilde gm'i tanıyo ama bi turlu ardes falan solemiyo ordan soledi banada ama ne kadarı doorudur bilinmez o ayrı ama bence durup dururken siteyi acınca service unavabilea gibi bişey yazması hayra alamet deil bence[signature][hline]Lvl53 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Benim aldığım duyumlara göre K2'nin SQL serveri göçmüş fazla Türk olunca. Servere sormuşlar "Aga nedir server?" 3-2-1 Server inflak etmiş :D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Usko, 14 Aralık 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Msn den aldığım sondakika gelişmesiyle. İstanbul karşıyakada kaza olmuş iyiki yaralı yokmuş. Bir diğer haber ise balkanlardan gelecek soğuk hava kütlesi bugünlerde soğutacakmış Daha sonra gelen haberde 2 gün felan sürüp sonra sıcağa çevirecekmiş. En son bi haber daha geldi ve oda bir kaç gün sürecekmiş ve soğuklar başlayacakmış. eet +1 demin CNN türk de dedi[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ayrıca ole bi cabamda yok bana gelen haberi soluyorum ister inanın ister inanmayın burda msj sayım artmış tanınmışım tanınmamışım onemli deil ben ben bana gelen bilgiyi soluyorum on yargılı davranırsan o senin sorunun valla[signature][hline]Lvl53 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bizim arkadaşının ablasının kuzenin arkadaşı geme söylediler şimdi datebeys i heykır lar heyklemiş O.o Şaka bir yana işin aslı şöyleymiş; said: AKI, 14 Aralık 2005 21:52 tarihinde demiş ki: korkmayın :P bu olay serverlar arası savaş yüzünden oluyo. Accoun'ları savaş server ına kopyalamak için günde birkaç saat kapatıolar. Bu nerden çıktı derseniz. savaşlar ayrı bir serverda olacak yani oyuna girdiginizde server listesinde en üste 2 tane yer var boş server. işte orası savaş serverı olacak. birinci serverda A ile X. ikinci serverda B ile D savaşacak. karakterinizin aynısı savaş bitene kadar o server larda olacak. savaş bittikten sonra silinecek ve o serverlar şuanki gibi kapalı kalacak. [Bu mesaj Necro tarafından 14 Aralık 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Fransuxa, 14 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: said: Usko, 14 Aralık 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Msn den aldığım sondakika gelişmesiyle. İstanbul karşıyakada kaza olmuş iyiki yaralı yokmuş. Bir diğer haber ise balkanlardan gelecek soğuk hava kütlesi bugünlerde soğutacakmış Daha sonra gelen haberde 2 gün felan sürüp sonra sıcağa çevirecekmiş. En son bi haber daha geldi ve oda bir kaç gün sürecekmiş ve soğuklar başlayacakmış. eet +1 demin CNN türk de dedi zaten cnn de msn den ogreniyo haberleri. Ekliyo sagdan soldan tipleri listesine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tmm beyler siz ön yargılı davranmaya devam edin ben ogrendigim şeyi paylaştım ama siz reyting yapmakla sucladınız ok siz bilirsiniz[signature][hline]Lvl53 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Usko, 14 Aralık 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Msn den aldığım sondakika gelişmesiyle. İstanbul karşıyakada kaza olmuş iyiki yaralı yokmuş. Bir diğer haber ise balkanlardan gelecek soğuk hava kütlesi bugünlerde soğutacakmış Daha sonra gelen haberde 2 gün felan sürüp sonra sıcağa çevirecekmiş. :))))))))))))) ************ Gerçi dün o satlerde site gerçekten de çöktü. Accoundları falan kabul etmedi bir süre. Demek ki kimileri gaza gelip hemen yazmış. Gerçi ben de NASA'yı arayacaktım. "Alo Housten, accound'u kabul etmiyo. Naapiim???".... En son bi haber daha geldi ve oda bir kaç gün sürecekmiş ve soğuklar başlayacakmış. [signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyolcehennem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sitede service unablied yazması o sitenin hala bakımda olduğunu ve yenileelerin olduğunu gösterir eğer hackleyecek olsalar sen o sitede o yazıyı göremessin canım benim :P:P[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem LvL: 61...yolu 62 ye gider Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyolcehennem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tabiki duyumlar olacak ama senin duyduğun yanlış saygı göstermek lazım bence insanı aşşağılamak deil o arkadaşımızıda aşağlıyan insanlar sözlerini bilmeden söyleyen insanlardır...[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem LvL: 61...yolu 62 ye gider Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar