STR2 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arkadasLar ben F9devıLLa anLasamıyorum hep CZde benım pesımden geLıyor sankı hepte benı kesıyor sanırım onda kombo programı var sotene goLeme ve DMye tek cekıyor...komboyLa...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ahahahha başka işi yok, program ı açıp cz ye çıkıp seni kovalıor :D n00b seni :D adam berseker i senin worm kesmen gibi kesior.. daha ne programı kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hiç gulcegim yoktu valla zuahahahah :D :D :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :-P Lm deli f9 seni kulağıyla döver..sen hep f9'a koşuyo olmayasın?[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 F9 un önünde Kosmayasin :horace:[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: STR2, 15 Aralık 2005 10:54 tarihinde demiş ki: arkadasLar ben F9devıLLa anLasamıyorum hep CZde benım pesımden geLıyor sankı hepte benı kesıyor sanırım onda kombo programı var sotene goLeme ve DMye tek cekıyor...komboyLa... :) [signature][hline] eMrE_uLTrAsLAn... 65k.. Ares.. [Bu mesaj eMrE_uLTrAsLAn tarafından 15 Aralık 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj eMrE_uLTrAsLAn tarafından 15 Aralık 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yorum yok .... said: STR2, 15 Aralık 2005 10:54 tarihinde demiş ki: arkadasLar ben F9devıLLa anLasamıyorum hep CZde benım pesımden geLıyor sankı hepte benı kesıyor sanırım onda kombo programı var sotene goLeme ve DMye tek cekıyor...komboyLa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G_O_K_H_A_N Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: STR2, 15 Aralık 2005 10:54 tarihinde demiş ki: arkadasLar ben F9devıLLa anLasamıyorum hep CZde benım pesımden geLıyor sankı hepte benı kesıyor sanırım onda kombo programı var sotene goLeme ve DMye tek cekıyor...komboyLa... omg!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yok öyle demeyin dün ben f9 la konuştum str2 ye gıcığım var bana combo programı gönder dedi ona cz yi haram etçem dedi. :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 f9devil program kullanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Abi f9'un combo yapmasına zaten gerek yok.Çünkü önünegelen kişileri zaten kesebilecek kapasite de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 gende yapıyor önüne gleni kesebilecek kapasitede deil bu arada belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çünkü adam arkamdan benden daha hızlı kosuyor ne kullandığını bilmiyorum ama gerçeketn benden daha hızlı kosuyor.glitching yapmıyor bilerke önüne geçip defalarca kostum defensim 1.5k canım 4k (kalkanlı denemek için böyle yaptım) ve gerçektende ard ardına 2 howling atacak kapasitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Buffet alakası yoq adam işi bilio bükemediğin bileği öpeceksın...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yaw kardesim burda adamın itemlerinin ss sini koymustu o itemlere bak sonra lvl 70 olmasınıda dusun sonra gelip konus adamdaki itemler belki serverda 2-3 kişide var adamın buffsuz hp si 5400 buda mı program :D :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aranızda f9u tanıyan warmı? yoksa konusmasın eskiden immortalsoulstaydım 8 9 ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sana sadece :D :D :D :D :D :D :D bu senin dedigin raptor +8 le worm kesemessin gibi bisey oldu zuajhahahahahahah :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 immortalsoul damıydın yoksa immortal soul un alt clanımıydın? Lure4Gambit[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ne demiş bu ya? Arızalar arttı bu aralar...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 heralde canı sıkılmıs suraya yazı yazam sallama tartısma cıksın zaman gecirem diye dusunmu olabilir zuhahaahah adam f9 birilerini kesebilcek kapasitede degil yazıyo zuahhhahahahahahaahhahahahha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NIKO67 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 komik cocuk..f9 un zr sine gelme ölürsün.zuahahahahahahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 buffet ilk charı IS2 deydi. charı hacklendi ve oda orc olarak tekrar ::buffet:: açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Seni kesecek kapasıtede degılse bır gun pm at kapısın tetke tekte senı kesemez ıse ben kellemı kesrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Garip garip çoook garip.[signature][hline] Kim Bu Pislik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mqkosu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arkadaşlar demişinizya kapasite meselesi diye.ben öyle bişey görmedim adamla az çok muhabbetimiz var. 1 ay yalvarmadan sonra sonunda dm kesmeye ikna ettim. adamin tam olarak dm yi kesmesi 38 sn 45 sn ama sadece 4 tane kesti 1 ay boşa beklemişiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar