CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ^^ sayfa düzenini bozmamak için olabilir mi mesela?[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Beyler oyun satışa çıktımı çıktıysa ben izmir de oturuorum ksk de nerden alabilirm alan arkadaşlar varsa.Yhda oyunu nerden indirebilirm netten yarıdımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 oyun bende 800x600 high detailda kasiyo nedense ya cok sinirimi bozdu. fx 5950 utra 256 asus , p4 3.2 ht , 2k ram kingston ddr 400mhz genede kasiliyo en son driveri cektim genede tik yok pff...[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 640 - 480 de denesen , full grafik hic kasmıyor 1gb ram fx5700 var ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 oyunda sanırım arabalara neon takamıyoruz dimi modifiye secenekleri undg2 ye gore daha az secenek var gibi gelio bana?[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ne güsel 3 cd bozuk offffffff[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
embrace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 benim net cafeye yükleniyodu en son yarın kesin gider oynicam demolardaki bmw'ye bit-tim o araba benim olmalı:D[signature][hline]for the love of god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 [spo1=mycar][/spo] :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee.eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 araba güzel görünüyor[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Grafikler mükemmel gerçekten, bir de ben yüklüsem şu oyunu iyi olucak. Ama sinir ettiler sanal cd-rom olayın da, bütün oyunlar öyle çıkıyor. Bekliyecem inat ettim elbet normali çıkıcak.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Janitschar, 21 Kasım 2005 08:54 tarihinde demiş ki: Grafikler mükemmel gerçekten, bir de ben yüklüsem şu oyunu iyi olucak. Ama sinir ettiler sanal cd-rom olayın da, bütün oyunlar öyle çıkıyor. Bekliyecem inat ettim elbet normali çıkıcak. al bendende okadar. eskiden korsanlar bile kaliteli oluyodu :D bide artık orjinalden çekme kalmadı sanırım adamlarda internetten indirip cd ye basıyolar.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 EA işin kolayını bulmuş ama baktı olmuo korsanla başa çıkamadı. Gitmiş oyunun içine reklam almış deliler gibi :) Her tarafta Burger King yazıo birçok modifiye firmasının ismi gecio. Oyun zaten kendini reklam gelirinden kurtarır :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 oyunun satısları dusseydi kimse reklam vermezdi oyuna.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Oyunu şu an dünyadaki her bilgisayar oyuncusunun oynadığına eminim. Orjinal satıştan haric onun 10 katı daha korsan oyuna sahip olan vardır.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Orjinal alan yok mu bu oyunu? Eğer varsa kopyalasın bi zahmet, bizi sanal rom dan kurtarsın haha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: whissinn, 20 Kasım 2005 17:19 tarihinde demiş ki: oyunda sanırım arabalara neon takamıyoruz dimi modifiye secenekleri undg2 ye gore daha az secenek var gibi gelio bana? saçmalamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 soyle birsey de var eskiden kopya alan 2.5ytl verip alıyorum 60ytl vercegime bi orjinal oyuna 25 tane kopya alır oynarım derdi simdi boyle bir sey kalmadı.Kopyası 10ytl oyun un kendi 60 ustelik kırma derdi var garantisi yok en onemlisi multi-player destegi olmuyor.Bu yuzden artık kopya oyun alamanın cok da anlamı kalmadıgını dusunuyorum.[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: AzureSlayer, 21 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: soyle birsey de var eskiden kopya alan 2.5ytl verip alıyorum 60ytl vercegime bi orjinal oyuna 25 tane kopya alır oynarım derdi simdi boyle bir sey kalmadı.Kopyası 10ytl oyun un kendi 60 ustelik kırma derdi var garantisi yok en onemlisi multi-player destegi olmuyor.Bu yuzden artık kopya oyun alamanın cok da anlamı kalmadıgını dusunuyorum. sana katılıyorumda. maddi durum yine yetmiyor. 60 vereceğine yine 10 ytl vermeği tercih ediyoruz hatta 10 ytlde bile nekadar indirim yaptırırsak diye düşünüyoruz. mesela cebimde 10 ytl war oyun 5 ytl düşünüyorum sonra vaz geçiyorum ya aldıyıma deymezse ben biraz daha inceleme okuyayım bu oyunla :) (bazen de herkezin kötülediği hosuma gidebiliyo ama) diye falan. Tabii bazen biriktirip Multiplyerından yayarlanabilmek icin orjina alıyorum :) enson Battlefront2 (almadımda alıcam ehue)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Beyler AMD2500 256ddr 400mhz Fx5700 ekran kartı ile en düşük ayarlarda kasıo neden acaba yha :( biri yarıdm edebilrimi nvidia ayarları fln mı guncellenmesi gerekio acaba onuda nasıl yapıcam bilmiorumki :([signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tabi güncellemek önemli fark ediyor. son driver ını yükle. tabi başka şeylerdende kasıyo olabilir.benim eski ekran kartında mafia çalışmıyordu son sürücüsunu yuklediim çalışmaya başladı.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! [Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 21 Kasım 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İşte nerden nasıl güncellicem bana bu knouda biraz yardımcı olurmusunuz acaba[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 valla ben %35'lerdeyim (: arabamda budur . Buyrun [spo1=Elde var 1][/spo] [spo2=elde var 2][/spo][signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Etinukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: DesPerado_4, 21 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki: İşte nerden nasıl güncellicem bana bu knouda biraz yardımcı olurmusunuz acaba http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp Graphics Driver dan uygun olanı seçip yükleye bilirsin.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CABALLOS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kim ne derse desin oyunda hiçbirzaman nfs3 ün verdiği o araba kullanma heyecanı, polisleri sağa sola çarptırarak, efsanevi hareketler yaparak onlardan sıyrılmanın verdiği haz vede o haritalarda oynamanın verdiği gerçekçilik olamaz. hey gidi günler hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 black edition nedir yav?[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar