zamo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bence de kolpadır Ronaldinho Türkiyeye gelecekmiş olayı. Bu arada neden sticky?[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ronaldinho efsane.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: KoLDaR, 04 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Peleden iyimi acep ? Ronaldo dan iyimi acep ???[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 C.Ronaldo rullzzzzz[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ronaldinho sticky'si mauhauhauha[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: zamo, 05 Aralık 2005 10:29 tarihinde demiş ki: Bu arada neden sticky? Ronaldinho' ya özel.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 adam tam bir top cambazı, geçen günmü neydi yine bir pas attı, ağzım açık kaldı O_o[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Çok hoş çalımlar atabiliyor,vuruşları da iyi sayılır.Boru deil adam Dünya'da yılın futbolcusu oldu.Ama çabukluk ve çalım atma konusunda C.Ronaldo'yu tek geçerim[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Cristiano'nun ayak oyunları daha çok hıza dayanıyor,ama Ronaldinho'da teknik daha sağlam..Şutları da iyi sayılır demişsin..En son Werder Bremen maçını izlemediysen bir daha izlemeni öneririm :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Cristiano ile Ronaldinho'nun emulede klipleri var. Mükemmel izlemenizi tercih ederim.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nikefootball.com dan izlediğim videodan sonra ondan iyisinin olmadığına karar verdiğim mükemmel futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bi cristiano bi bu .. nedir bu ronaldo tiplilerden cektiim? bende insan degilmiyim be? ben niye oyle oynayamıorm..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? tavla b@b pls ? [/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ronaldinhonun topu yerden kaldırıp sektirdiği bi hareket var bitiyorum ya ilk maçta onu yapimde havamız olsun :P[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sevgilisi cok guzel :D[signature][hline]HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya ronaldinhonun psg de iken bi hareketi wardı hani taraftara doğru bakıyordu karşısındaki futbolcularda gayri ihtiyarı o tarafa bakınca çalımlayıp gidiyordu bilen warmı?[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben o ilk hareketi televizyonda canlı olarak görmüştüm kafayı yemiştim hatta olamaz böyle bşy falan demiştim bu gün izlemekten en çok zevk aldığım futbolcu onun gibisini görmedim zaten teknik futbolcular ve hızlı futbolcular her zamn gözdemdir güzel şut atanları da severim bu adamda ne ararsan var bitiyorum adamın futboluna bi de sevgilisinin sözü " sahada ve yatakta at gibi" umarım çevirmen kazığı değildir ama sanıyorum gerçek kadının yüz ifadesi doğrular gibiydi :)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Adam normal değil. İnsan dışı[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ronaldinho tüm zamanların gelmiş-geçmiş en iyi futbolcusudur bence... Onun dışında iki aday olabilir 1.Pele 2.Maradona Peleyi izlemeye yaşım yetmemiş olsada Maradona'nın futbolculuk zamanına yetiştim.Peleyi de tabiki hepimiz biliyoruz... Ronaldinho'nun bu iki ouyncudanda farklı özellikleri var.... Örneğin,Ronaldinho'nun dünya futbol tarihine kazandırdığı çok ciddi hareketler var ki bunlar sadece şov amaçlı değil oyun içinde kullanılabilitesi çok yüksek hareketler... diğer iki adayda bunu göremiyoruz.Örneğin Maradonanın kendiyle özdeşleşmiş bir hareketi var mı yada Pele'nin? @mavi:hoca, bide dirklerle paslaştığı bi video var.Onuda buraya ekledinmi dadından yinmez...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 09 Aralık 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 21 Mart 1980-Ronaldinho Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbol yldızlarından birisi. 21 Mart 1987- Ben Sadece sap! :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bu herif müthiş yaf[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür.. TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Futbolu severek oynuyor, hani derlerya tapıyor nerdeyse.. Bu yüzden seviyorum bu adamı. Her maç aynı istek, heves... Tartışmasız 1 numara....[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidoff Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Fazla söze ne hacet tek kelimeyle R O N A L D İ N H O yeterli bence :D[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ntv'de Ginga'yı seyredince nice ronaldinholar la karşılaşacağımızı düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davidoff Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Gigna kim çıkaramadım da???[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 o brezilya futboluyla ilgili bi programın ismi sanırım ben açıkçası ronaldinhonun insan olmadığını düşünüorum başka bi tür adam[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar