muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arkadaşlar ben gold bilgisayardan ağustos ayında bu laplopumu aldım. orjinal xp home sp2 yüklü verdiler. ama o sıralar kafamız başka yerlerdeydi felan cd olayını unuttuk. şimdi ünide format gerekti. kaçak pro sp2 den format attık, driverleri de internetten indirdik neyse de bende şimdi xp home sp2 nin orjinal seriali ve o bamdrolü var işte laplopun altında yapışık. ama cd si yok. bilgisayarın içinde i386 die bi dosyada setupı vardı onu cd ye aktardım. şimdi yüklemeye çalışıom ama orjinal etiketli cd yi istio. e gold da dio ki. aynı bilgisayardan varsa burda getirsin ordan yükleyelim. bu bağlamda aslında bana cd vermeleri gerekmez mi. ya da ben kaçak xp home sp2 bulsam onu yasal serialim ile aktif etsem orjinal gibi kullanabilirmiyim yoksa gene kırık mı olur. ne önerirsiniz.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 herhangi bi xp cd si ile sendeki seriali kullanabilirsin.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar