Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connector

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birseyi merak ediyorum ; speed i cozduk diyen arkadashlara, eger ben makinamdaki tek bir Ishlemin Timerini deyishtirisem o zaman ne yapacaksiniz. Tum sistem timerlarini alter ettiklerinde tamam yakalarsiniz ama atiyorum sadece o Pid in Timer hizini arttirdim nasil tespit edeceksiniz , bir yazsaniza buraya merak ediyorum :)
Mesaj tarihi:
said:
DeLiDuMRuL, 16 August 2003 12:40 tarihinde demiş ki:
Birseyi merak ediyorum ; speed i cozduk diyen arkadashlara, eger ben makinamdaki tek bir Ishlemin Timerini deyishtirisem o zaman ne yapacaksiniz. Tum sistem timerlarini alter ettiklerinde tamam yakalarsiniz ama atiyorum sadece o Pid in Timer hizini arttirdim nasil tespit edeceksiniz , bir yazsaniza buraya merak ediyorum :)

Timer'a bakmıyorum.. Artık yeni speed programları direk tek bir exe programı hızlandırabiliyor..[hline]Hell and damnation! Let the heavens burn..
Mesaj tarihi:
said:
ibosh, 29 July 2003 03:24 tarihinde demiş ki:
arkadaslarii tamam connector yazmissiniz (basta raven) ama gerekli olan anti speed connector.
boyle bırsey yazabılen varmi?

[Bu mesaj ibosh tarafından 29 July 2003 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Arkadaşlar şuan tatildeyim.Ağustos'un sonlarına doğru tekrar sizlerle olacam... :D[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
  • Yeni Oluştur...