Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Birseyi merak ediyorum ; speed i cozduk diyen arkadashlara, eger ben makinamdaki tek bir Ishlemin Timerini deyishtirisem o zaman ne yapacaksiniz. Tum sistem timerlarini alter ettiklerinde tamam yakalarsiniz ama atiyorum sadece o Pid in Timer hizini arttirdim nasil tespit edeceksiniz , bir yazsaniza buraya merak ediyorum :)
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: DeLiDuMRuL, 16 August 2003 12:40 tarihinde demiş ki: Birseyi merak ediyorum ; speed i cozduk diyen arkadashlara, eger ben makinamdaki tek bir Ishlemin Timerini deyishtirisem o zaman ne yapacaksiniz. Tum sistem timerlarini alter ettiklerinde tamam yakalarsiniz ama atiyorum sadece o Pid in Timer hizini arttirdim nasil tespit edeceksiniz , bir yazsaniza buraya merak ediyorum :) Timer'a bakmıyorum.. Artık yeni speed programları direk tek bir exe programı hızlandırabiliyor..[hline]Hell and damnation! Let the heavens burn..
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: ibosh, 29 July 2003 03:24 tarihinde demiş ki: arkadaslarii tamam connector yazmissiniz (basta raven) ama gerekli olan anti speed connector. boyle bırsey yazabılen varmi? [Bu mesaj ibosh tarafından 29 July 2003 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Arkadaşlar şuan tatildeyim.Ağustos'un sonlarına doğru tekrar sizlerle olacam... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
marul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Kim icad etti şu bilgisayarı be..
Öne çıkan mesajlar