Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: CEDAY, 04 August 2003 12:56 tarihinde demiş ki: sphere in oldugu makineye bir de proxy server kuracaksın. connectorun da proxy'e baglancak. sphere'e direct access olmayacak. herkes mecburen proxy serverına baglanıcak. bu arada proxy server ve connector arasında da baglantı kurulurken birbirlerini tanımaları icin bişiler yapıcaksın.. handshaking falan deniliyor mesela ona literatürde bildigim kadarıyla.. proxy / sphere ilişkisi ile ilgili döküman mevcut mu ?[hline]Hell and damnation! Let the heavens burn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ne gibi bi döküman lazım ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Arlooax, 01 August 2003 19:19 tarihinde demiş ki: Ben elanrealms de programci takimindayim, su an kullandigimiz sistem kendi yazilimimiz ve 1.1 versiyonu, Programci ekibimiz tarafindan iki ayri High Level Language de 1.2 ve 1.3 surumleri development asamasinda yuruyor. Cikis tarihleri de belli, 1.1 surumunde elde ettigimiz feedback ler sonucu, 1.2 ve 1.3 de stability e ulastik ( yaklasik 5000 satir code ) . Test guruplari tarafindan program aciklari araniyor, 1.2 ve ustu surumlerimizde ne mutlu ki major drawn cikmadi yapay zeka algoritmalarimizda, 1.1 surumumuz paranoyak biraz , o da duzeltildi :) Ne güzel Peki bunu halka sunacakmısınız yoksa ... Yalnış anlaşılma olmasın ben biraz hava atıyormuşsunuz gibi algıladım yalnışım warsa düzeltin.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 adamlar o kadar ugrasıp yazmıslar, siz de hemen üstüne konalım istiosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yok be ceday öyle bir düşüncem yokda onun burada bu şekil yazmasından dolayı böyle bir yazı yazdım yalnış anlaşılmak istemem . Emek verirsen karşılığını alırsın ki onlarda bunu yaptığını bize gösterdiler.havasınıda atıyor :)[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CyberAxE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 selamlar OU oynamasamda oynayan arkadaşlardan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla en çok yakınılan konu speed ve injection. işte burada benim yazdığım connector+antispeed programı bu sorunu çözebilir. programın özellikleri kısaca şöyle -Değişebilir şekil ve grafik arayüz -kullanıcı adı ve şifre kontrolü yaparak client ı açar -arka planda speed ve injection ve ya herhangi yasak program bulduğunda yasak programı ve client ı kapar sonra istenilen ceza uygulanır. bu cezalar örneğin şöyle olabilir *belli bir zaman client açamama *yasak programı kullananın kullanıcı adının server sahibine iletimi (buradan sonra ister ban layın ister jail e atın) *direkt bu kişiye mail ile uyarı *ya da herhangi bir ceza Kendim de program kırma işiyle uğraşmış olduğum için programın kırılmaması için elimden geleni yaptım (şifreli ve sıkıştırılmış exe, anti-debugger, anti-dasm) Ayrıca sizin tartıştığınız connector suz client açamama olayına da bir çözüm buldum Bu connector yakında hizmete girecek olan XERIA UO Shard da da kullanılmaktadır Eğer ciddi olarak ilgilenenler varsa bana mail atsınlar[hline]Cyberaxe - CHAOS Software Programmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 zaten kilit nokta connectorsuz client açılamaması.. buna ne gibi bir önlem aldın söyleyebilir misin? (meraktan soruyorum) sonuçta adam ip yi bildikten sonra istediği client ile istediği ip ye bağlanabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CyberAxE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Sailor, 11 August 2003 18:16 tarihinde demiş ki: zaten kilit nokta connectorsuz client açılamaması.. buna ne gibi bir önlem aldın söyleyebilir misin? (meraktan soruyorum) sonuçta adam ip yi bildikten sonra istediği client ile istediği ip ye bağlanabilir... sadece $ciddi$ olarak ilgileniyorsan söyleyebilirim. kusura bakma. bunca yıldır öğrendiğim bir şey varsa emeğin bir karşılığı olması gerektiğidir[hline]Cyberaxe - CHAOS Software Programmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: CEDAY, 11 August 2003 13:54 tarihinde demiş ki: ne gibi bi döküman lazım ki :) Sphere / proxy ilişkisi ile ilgili . Eğer proxy kullanımı sadece yazılmış olan konnektör'ün kullanılma zorunluluğu için ise kalsın. Anlayış ve yardımların için sağol,[hline]Hell and damnation! Let the heavens burn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yok canım boşuna $ fln yapma, ben server vs işleriyle ilgilenmiyorum.. sadece merak ettim.. sadece bir connector projem vardı. daha doğrusu bitti sayılır.. ilk başta launcer gibi düşündüm, malum bazı arkadaşlar vb ile yazmış ve kodları alın değiştirin demişler.. çok da güzel yapmışlar ama herkes anlamayabilir tabi bu işten.. o yüzden ben de amatör işler için basit bir launcher tipinde connector yazdım.. her server kendi ini dosyasını hazırlıyor ve aynı connectorden serverin ini dosyası seçilerek girilebiliyor.. bu arada delphide kod vs bakarken bir yerlerde bir fonksiyon gördüm.. aklıma c de yazdığım ufak bir speed engelleyici program geldi. onu da uyguladım oraya, ama tabi connector sadece ip vs yi alıp, clienti açıyor. dolayısıyla bir işe yaramaz. benim speedi engelleme hakkındaki fikrim ise sphere ile aynı makinada çalışan bir çeçiş programı yazmaktı, geen verileri loglayıp sphereye yollayan.. ama tabi bu sefer, connectorden speed engellemek gereksiz kalacak, zaten o program bunu yapacak.. onun için merak ettim de soruyorum. ayrıca tam güvenli mi mesela onu da merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 connectorsuz client acamama die bişi olmaz ki.. acar da baglanamaz anca :) baglanamaması olayını da proxy den baska birşeyle yapamazsınız, sphere in kendisinin kısıtlayıcı bir özelligi yok.. şifre encryptionlar falan da yalan, sadece belli bir kısmın injection kullanmasını önler o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ya tamam benim de aklıma dediğinden başka bir yol gelmiyor, ama ne bileyim daha önceden o da gelmiyordu :) bir kere bunun kesinlikle playerin bilgisayarından yapılmaması gerekiyor.. ama ne bileyim arkadaş yaptığını söylemiş ben de açıkçası nasıl yapmış acaba diye merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: TaZmAnYaK, 04 August 2003 16:46 tarihinde demiş ki: said: DeLiDuMRuL, 31 July 2003 09:53 tarihinde demiş ki: Kisaca anlatiyim ne yapacaginizi, Speedi %99onleyebildikten sonra ( Kimse ben %100 onlerim demesin ) , Connector ------ Login/Proxy Server ------- GameServer 3 lemesi ile rahatca clientsiz calishmayi kaldirabilirsiniz. Tabi ki burada Conector Client/Server calishmali Login ve Proxy serverlari siz yazmalisiniz.Hatta biraz kasip Login/Game Server i yan yana ayni makina ustunde de yapabilirsiniz (Bu sizin ne kadar saglikli ve hizli kod yazdiginizi gosterir). Ne kadar odegeceginizi yazin buraya eger degecek bir rakam ise yapacak elamanlar vardir elbet.[hline] biz böle bişi düşündük de cafedekiler napcak ? bi makinada full donanım speed inj kullanan adam, bi makinada süt kullanıcı süt adam gircek servera sonra izini alcak yan makina saldırcak servera :D düşünmedik sanki :D Ya simdi bu kadar insan okumush yazdigimi kimse birsey yazmamish buna, sen cikipta oradan yok bunu bizde biliyorus hede hodo dersen attirirsin tepemi. Dushunmemishsiniz demmekki, dushunurseniz bulursunuz. Yaptik biliyoruz bosh konushmuyoruz burada.ilk once proxy ne demek onu bir irdele sonra bana laf yetishtir. al sana ufak bir konushma Client - send timer Proxy - recive timer : send timer + A : B yi hesapla Client - Recive timer - B yi hesapla : a ve b ile ilgili kriptoyu olushtur. user ve passi de ekle bunlara , her iki taraftada var nasil olsa. Bundan her iki bilgi de her iki tarafta oldugu surece istedigin gibi krptolarsin. gonderilen tum bilgiler kriptolu bundan sonra Client - Send user - pass - ext ip Proxy - check user - pass . eger user + pass dogru ise = send server enable acount: Server - acc enabled Proxy - fwd all server bundan sonra ortadaki tum herseyi sadece saga sola gondermek icin kullanirsiniz . internet cafe olsa nolur 80000 tane makina ayni ip den ciksa nolur. * Sailor kriptolama kisimini senin icin yazdim yukari bir fikir olsun diye , istersen icq an daha detayli anlatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: CEDAY, 12 August 2003 16:37 tarihinde demiş ki: connectorsuz client acamama die bişi olmaz ki.. acar da baglanamaz anca :) Açarda login olamaz.. orada ne demek istediğimi anladın, proxy/sphere araştırıcam. İyi Kalın,[hline]Hell and damnation! Let the heavens burn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 proxy kullanmadan logini engellemenin tek yolu, adamın username ve passwordunu encrypt etmektir. adam da encrypt edilmiş halini ögrenirse (ki ögrenebilmesi mümkün, tamamen client sided çalışan birşeyde bunu engellemenin bir yolu yok gibi) gene connectorsuz baglanabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CyberAxE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 arkadaslar. su an connector de bulduğum bi açık ile uğraşıyorum. bitirdiğim zaman XERIA UO Shard da çalışan örneğini göreceksiniz. şimdi fazla reklam yapmayalım bitirdiğim zaman yaptım dediğim şeyleri yapıp yapamadığımı görürüz. ben sadece sizin yapılamaz diye tartıştığın olayların bi şekilde yapılabileceğini söylemek istedim.[hline]Cyberaxe - CHAOS Software Programmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Connectorsuz girilmemesini çok basit bir şekilde yapılabilir ama sistem basit oldugu kadarda kolay kırılabilir.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: TaZmAnYaK, 04 August 2003 16:46 tarihinde demiş ki: biz böle bişi düşündük de cafedekiler napcak ? bi makinada full donanım speed inj kullanan adam, bi makinada süt kullanıcı süt adam gircek servera sonra izini alcak yan makina saldırcak servera :D düşünmedik sanki :D hehe bununda çözümü var :)[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efkari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Arkadaşlar bizim bir serverimiz var tam anlamıyla bitti işte connector lazım bizimle hem çalışacak hemde client yazacak script yazacak bir elemana ihtiyacımız war...[hline]<========NightmareUO===========> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 hem connector, hem client hem de script.. istersen bi de oyunu bastan yazsın adam :) tam anlamıyla hersey bitti, bi bunlar kaldı demek.. neler bitti merak ediom walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: efkari, 15 August 2003 17:24 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bizim bir serverimiz var tam anlamıyla bitti işte connector lazım bizimle hem çalışacak hemde client yazacak script yazacak bir elemana ihtiyacımız war...[hline]<========NightmareUO===========> MAUHAUHAUHAUHUAHAHHAUHAUHAUHAUHA Herşey bitti sadece world yapacak, script yazacak, bug fixleyecek, spheresvr.exe yi çalıştırmayı bilen, connector yazcak, client yazacak, site yapacak ve de forum kurmayı bilen eleman lazım ilgilenenler için telefonum: 0900 900 30 12 arayın konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bu Dedikleriyle adam beni tarif etmis telefonum 00 50 442 42 42 Uluslararası tarifeden olup 18 yaşından küçüklerin araması sakıncalıdır[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Valla ben 2 aydır bir conn. üzerinde çalışıyorum.. speed çözdük, client ile girilmeside zorunlu oldu, tek sorun conn kapatılması durumunu önlemek bunun içinde delphi'de , vb'de , şuanda .NET'te 6 tane deneme exe programı yazdım, günde en az 2 saat bunun ile ilgileniyorum. Şimdide Ceday arkadaşımın proxy önerisi üzerinde araştırma yapıyorum, conn speed önlemek kolay ,fakat conn. kırılması en güç, anlaşılması zor bir halde olanını yaratmak,conn kapatırken terminated event'i bile yetersiz kalıyor..Win9x verisionu hazır. Bir tek xp/win2k için conn hazır değil.. Ümit ediyorum bunuda birkaç hafta içinde çözerim. İnanın microsoft'tan teknik destek aldım 2 kere hatta prog. kodlarını bile gönderdik :) Diceksiniz değer mi, evt bence değer. İyi Kalın,[hline]Hell and damnation! Let the heavens burn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 sphere icin degmez de, kendin icin deger :) suan daha iyi bir emu dururken bundan sonra da en ufak bir ilerleme olmayacagı kesin bir sphere 55i ile devam etmek bence mantıklı deil. runuo suan bile sphereden daha stable. ve cok fazla dynamick, OSIyi birebir takip ettigi icin OSInin cıkardıgı yeni patchleri de direk uyguluyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: Darkthrone, 15 August 2003 19:11 tarihinde demiş ki: Valla ben 2 aydır bir conn. üzerinde çalışıyorum.. speed çözdük, client ile girilmeside zorunlu oldu, tek sorun conn kapatılması durumunu önlemek bunun içinde delphi'de , vb'de , şuanda .NET'te 6 tane deneme exe programı yazdım, günde en az 2 saat bunun ile ilgileniyorum. Şimdide Ceday arkadaşımın proxy önerisi üzerinde araştırma yapıyorum, conn speed önlemek kolay ,fakat conn. kırılması en güç, anlaşılması zor bir halde olanını yaratmak,conn kapatırken terminated event'i bile yetersiz kalıyor..Win9x verisionu hazır. Bir tek xp/win2k için conn hazır değil.. Ümit ediyorum bunuda birkaç hafta içinde çözerim. İnanın microsoft'tan teknik destek aldım 2 kere hatta prog. kodlarını bile gönderdik :) Diceksiniz değer mi, evt bence değer. İyi Kalın,[hline]Hell and damnation! Let the heavens burn.. Client sided yapma kapatma olayini server sided yap. Client sided kirilabilir ama mesala sunu yapabilirsin server tarafinda. Serverda o Connection disconnect oldugunda adamin acc yi blockla direkt. Connector kapandiginda aradaki baglanti disconnect olacagindan adamin acc de blocklanicak. Acc dosyansini refresh ettiginde adam server tarafindan disconnect edilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar