Bungala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ya gidicem köyden kız alıcam... Olmadı aşık olucam o zaman mutlu olucam yada naneyi yiyeceğim.. Baktım yine olmuyor mantık evliliği yaparım bir avrupalıyla giderim bu diyardan... O da olmadı haydi diyerekten babası karakterli hatun bulurum...(şlink) Olmadı 60 özellikli hatun aratıcam anneme... Bulamadı 50 olmadı 40 olmadı 30 o da olmadı Sap geldim sap gidicem diyerekten himalayalara...(sapizm) Ya bırakın daha kaç yaşındayım bunları düşüneyim güzel yıllar var önümde...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 13 Aralık 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: rexade, 13 Aralık 2005 18:17 tarihinde demiş ki: kalçası yerinde olsun :] ehehe valla kalçalar önemli tabi ve de kalça bel oranı! çok önemli bu![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 daha coook war ama kafa uyusması oncelılı sart bence;)[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 +1 prawler in kriterleri..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uramarum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 şimdi gerçekçi olalım, aşık olunca yukarıda ki mantıklı açıklamaların anlamı kalmıyor deeeemmiii, de. insan kimya&nbiyo karışımı hormonal bişiler üretiyor(nasıl sallıyorum yaaaa,), bu da beynin kullanımda olan &7 lik kısmını bloke ediyor. hatta benim gibi %3,5 lar için eksilere kadar düşüyor, bu da "gerekçesiz hal&hareket lerin" oluşmasına neden oluyor.(yine salladım) artık daha fazla sallayamıyorum. madem sordunuz söleyeyeyim. * normal olan hiçbirşeyi kabul etmemeli ( sıradan olmasın, her yerde onlardan var. * çoğunluğa uymamalı. at at nereye kadar. kalın sağlıcaklan. [Bu mesaj uramarum tarafından 14 Aralık 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ogretmen yada eczacı ıyı aile kızı olsa fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 AB birliğine mi giriyorsunuz ???[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Akıllı,dürüst,sevgi dolu,insancıl,sadık ve kibar olsun...Galiba çok şey istedim ama bunlar olmayınca da evlilik yürümüyor.Umarım bigün karşıma bay doğru çıkar da eşimle ve bebişlerimle beraber mutlu mesut yaşarım...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben mevlevi kriterlerini uyguluyorum gel.. ne olursan ol gel..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 o da güzel tabi.. gelen ya gayse?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 o yüzden ne oldum degil ne olacagim diceksin iste her zaman[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya da "gay oldum bok oldum" diyeiblirsin de olmadı dağdan bir gay geliyor döne döne.. dağdan bir gay geliyor döne döne diye şarkı söyleyerek kendimizi avutabiliriz de.. olmadı kaçarız[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar