Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme kriterleriniz neler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya gidicem köyden kız alıcam...
Olmadı aşık olucam o zaman mutlu olucam yada naneyi yiyeceğim..
Baktım yine olmuyor mantık evliliği yaparım bir avrupalıyla giderim bu diyardan...
O da olmadı haydi diyerekten babası karakterli hatun bulurum...(şlink)
Olmadı 60 özellikli hatun aratıcam anneme...
Bulamadı 50 olmadı 40 olmadı 30 o da olmadı Sap geldim sap gidicem diyerekten himalayalara...(sapizm)
Ya bırakın daha kaç yaşındayım bunları düşüneyim güzel yıllar var önümde...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 13 Aralık 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şimdi gerçekçi olalım, aşık olunca yukarıda ki mantıklı açıklamaların anlamı kalmıyor deeeemmiii, de.

insan kimya&nbiyo karışımı hormonal bişiler üretiyor(nasıl sallıyorum yaaaa,), bu da beynin kullanımda olan &7 lik kısmını bloke ediyor. hatta benim gibi %3,5 lar için eksilere kadar düşüyor, bu da "gerekçesiz hal&hareket lerin" oluşmasına neden oluyor.(yine salladım)

artık daha fazla sallayamıyorum. madem sordunuz söleyeyeyim.

* normal olan hiçbirşeyi kabul etmemeli ( sıradan olmasın, her yerde onlardan var.
* çoğunluğa uymamalı.

at at nereye kadar.

kalın sağlıcaklan.

[Bu mesaj uramarum tarafından 14 Aralık 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Akıllı,dürüst,sevgi dolu,insancıl,sadık ve kibar olsun...Galiba çok şey istedim ama bunlar olmayınca da evlilik yürümüyor.Umarım bigün karşıma bay doğru çıkar da eşimle ve bebişlerimle beraber mutlu mesut yaşarım...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...

Mesaj tarihi:
o da güzel tabi..
gelen ya gayse?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
ya da "gay oldum bok oldum" diyeiblirsin de

olmadı dağdan bir gay geliyor döne döne.. dağdan bir gay geliyor döne döne diye şarkı söyleyerek kendimizi avutabiliriz de.. olmadı kaçarız[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
  • Yeni Oluştur...