reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet arkadaşlar yılbaşı günü izmirde eğlenilebilecek en güzel mekanları buraya yazarsanız sevinirim. belkide izmirliler için iyi birer alternatif olurlar. benim tam olarak yılbaşını geçireceğim yer belli olmadığı için istanbul adına başka bir forum daha açıyorum.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected] tik tak listen most beautiful songs are played...
sokellaliekmek_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 walla yılbaşı partysi istiosan reklamları başlar yaknda...bikaç barda olcakmş bayaa ii ama daha beklemek lazm ..aslında en iisi bi ew tutçan bi akşamlıına toplucan milleti 70 ler party falan wercen.. süper olur da
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arklarınla bırlıkte aynı evde olmak yada bi bankın ustunde oturmak yılbası sadece barlara gıdıp sabaha kadar eglenmek deıldır ben dedıgım gıbı kutlamayı dusunuorum konuyla ılgılı deil ama msj olsun[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Garbage =o= FM@ wj Hardter
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bizim ev:-P ogün boş ev en yakın arklarımı toplıyıp evde kopucaz belki bi ara dışarıda çıkarız:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Öne çıkan mesajlar