Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bolton-sevilla vs beşiktaş-guimaraes

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

said:
BulletRide, 14 Aralık 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Konuyla tam alakalı değilde Sevilla'da Saviola mı var yav?
evet bullet saviola sevilla da[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

simdi ben bisiye dikkat etmenizi istiyorum. olan olduktan sonra konusmak kolay diyeceksiniz belki ama bi fenerbahce ve diger takimlarla arasinda karsilastirma yapsak.
gecen sene ve ondan once fenerbahce icin fotomac ve turevleri ve ayni zamanda diger takim taraftarlari CL sampiyonlugundan bahsetti, olamayinca dalga gecmek icin ve amaclarina da ulastilar, hedefi kendileri belirledi o hedefe ulasamayinca solenen laflari herkes biliyor. fb'den hicbir yonetici,futbolcu,teknik adam cikipta hedefimiz CL sampiyonlugu gibi bir laf etmedi ayrica.
simdi bu senenin basina bakiyorum, GS yonetici ve futbolculari, BJK yonetici ve futbolculari, bu sene uefa sampiyonu olmak istiyoruz diye aylarca roportajlar yaptilar. ama hickimse ne basin ne diger takim taraftarlari ne kendi taraftarlari bu konuda bir baski, olamayinca asagilama gibi bir girisimde bulunmadi.
ama soz konusu fenerbahce oldugunda, elendigi ve yenildigi takim milani,psv, schalke olmasina ragmen her mac oncesi baski, yenemeyince ve elenincede asagilanma ile karsilandi.
gs avrupanin en dandik takimina elendi(yenemedi bile, kendi sahasinda bile yenemedi) hic kimse bu konudan soz etmiyor bile. bjk bolton, sevilya, zenit(!) e elendi, hicbirini yenemedi, ne maclardan once baski(daha fazla destek verildi tum ulkece) ne de yenilince asagilama...
gs avrupa sampiyonu oldugu zaman tum ulke her yonuyle destekledi, yense de yenilsede. butun ulke her yenisinde kutlamalar yapti, kupayi aldiginda ise sanki herkes gsliydi sabahlara kadar arabayla tur attigimizi bilirim ve coluk cocuk herkes disarida pencerelerdeydi.
ben daha onceki konularda, bu konu ile ilgili fenerbahce taraftari olarak yorumumu yaptim(butun bu yazdiklarim onemsenmeyip sadece yaptigim yoruma odaklanilacak ayni fenerbahcenin basina gelenler gibi o yuzden yazmiyorum simdi), objektif olarak siz bir yorum yapar misiniz bunun adi nedir?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horten, 15 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
işin komiği sevilla yenseydide gidemiyoduk son dakkada veysel in çizgiden çıkardığı (!) top yüzünden.

harbi ya o neydi ole ilker yasin'e espri yaptıran bi pozisyon düşünün artık:=)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...