MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Evet arkadaşlar , bir mmo defterimi daha kapattım :) zevk dolu ve eğlenceli günler üstüne , yoğun stresli ve tartışma/kavga gibi şeylerle dolu günler geçirince oyundan soğudum baydım , ve sonunda buna bir son vermek isteyip oyunu bıraktım (size ders olsun haumarush gibi bir servera sakın yeni char açmayın , yabancıların 90%si kötü kabadayı ve item açgözlü insanlar) Tanıyanlar vardır belki hem kötü yönden hem iyi yönden Idrian human paladin olarak başlamıştım burning legionda oyun ilk çıktığı zamanlarda , anatolian serpents , seven , disorder ve silver dawn guildlerinde oyunculuk yaptım :) sonra haumarush açılınca bırakıp yenilik olsun diye Lotharin adlı orc warrior açtım , serverda çabuk ilerleme ve instance ların kusursuz yapılmasının yanında , çoğunluğun kötü kalpli insanlar olmasından dolayı içim rahat etmedi ve bırakayım dedim :) uzun lafın kısası , bana verdiğiniz bu mutlu günler için teşekkürler , hepinizi çok özleyeceğim ve ara sıra yine buralara takılıp gelişmelere bakacağım:) burning crusade ile gelme ihtimalim olası bu arada :) Bye&Smile , dostunuz MADBOY :)[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally... Retired... Both gone... Forevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende bırakcam ay sonunda ama sıkılmaktan deil zorunlu olarak sınava çalışmam gerek.hayatında başarılar en azından biraz sosyal olursun :D.gez dolaş[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Nice mmorpglere=D Not: Can i have your stuff?[signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 wow günleri çok güzeldir harbiden. bırakanların çoğu ya zorunlu ya da nefretle bırakıo ama herkesin mmorpg geçmişinde wowun uo kadar olmasa da baya değeri vardır :D ama harbiden wow günleri, wow muhabbetleri çok süper yau. yani bunu bilirim çünkü 3-4 aydır oynayamıyorum :( oynamak demek günde 15 saat oynamaktır :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 can idrianın esyalarını vermiştin bana sildiğinde bu kez direk warrioru ver :D warrior oynatmak istiyorum ben sıkıldım pallydandan[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ne diyelim geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hehe Idrian kardeş emekliler kahvesine hoşgeldin seni şu köşedeki masaya alalım hemen. Bu yaşta o ingilizceni bir şekilde kaybetmemeye çalış.[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hadi ya... :( *!Mendil Sallar*[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Allah allah niye bugünlerde bu kadar cok kişi oyunu bırakıyor acaba? Bende bıraktım dün gece sildim ve hesabı kapattım[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 gule gule arkadaşlar sizleri ozleyecegız..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 -Idrian ziplama. -*ziplar* -Idrian ziplama. -neden? -Ziplama hoppidi hoppidi ya. Hala zipliyor muydun bilmem heh.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hah negüzel günlerdi ya amma kavga etmiştik ama olsun sonrada barışmıştık :) sonra seni bikere daha görmedim serverda değiştin galiba :O :D forumdan takip edeceğim arkadaşlar , burning crusade ile yeni fresh server açılırsa geliyorum Bu arada : beyler ben cancel account yaptım , arkadaş dediki cancel subscription yapsaydın accountunu bidaha kullanabilirdin , şimdi geri dönüş yokmu benim için ? yoksa gidip yeni bitane kutu alıp içinden yeni cdkeyle account mu açacağım ? :([signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally... Retired... Both gone... Forevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya naaptın :'([signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oyunu sendit ten istedim, 11 gün önce "item shipped" diyordu halen bekliyorum. eğer gelmezse acc almayı düşünüyorum. karakter, item vs istemiyorum, sadece key istiyorum. sen satmayı düşünüyormusun? eğer benim kutum yakında gelmezse seninkine talibim :) Not: bu 2. el kısmı nerde? bulamadım da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hayırlısı olsun bakalım..[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar