Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vanilla sky

karakedi

Öne çıkan mesajlar

1. All the Right Friends - R.E.M.
. Everything in Its Right Place - Radiohead
3. Vanilla Sky - Paul McCartney
4. Solsbury Hill - Peter Gabriel
5. I Fall Apart
6. Porpoise Song {Theme from "Head"} - The Monkees
7. Mondo '77 - Looper
8. Have You Forgetten - Red House Painters
9. Directions - Josh Rouse
10. Afrika Shox - Afrika Bambaataa
11. Svefn-G-Englar - Sigur Rós
12. Last Goodbye - Jeff Buckley
13. Can We Still Be Friends? - Todd Rundgren
14. Fourth Time Around - Bob Dylan
15. Elevator Heat - Nancy Wilson
16. Sweetness Follows - R.E.M.
17. Where Do I Begin - The Chemical Brother

filmin böyle bir soundtrack albümü vardı işte.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

3. Vanilla Sky - Paul McCartney
4. Solsbury Hill - Peter Gabriel
6. Porpoise Song {Theme from "Head"} - The Monkees
12. Last Goodbye - Jeff Buckley
14. Fourth Time Around - Bob Dylan
15. Elevator Heat - Nancy Wilson

oldies sevdiğim için bunları önerebilirim ilk olarak.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bense bayilmistim bu filme, cok basarili bir drama, gerçi ben Tom Cruise'un oynadigi versiyonu seyrettim, belki orjinali daha iyidir. Hatta zorla sinemaya götürdüğüm arkadaslarim bile memnun kalmisti... öyle işte, izlemeyen kalmasin :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

çok beğendim filmi gerçekten, ayrıca soundtrack şahane, sigur ros'un çaldığı yerde tüylerim diken diken oldu diyebilirim. film insanı sürekli şaşırtıyor, düşündürüyor, hatta arasıra paranoyak yapıyor :) hemen imdb'ye koşuyorum yorumları okumak için.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

Pek de sarmadı beni ya.
Matrix hedesi gibi son sahneye kadar bir kaide (Bak bunu ilk defa kullandım. Şeker portakalı'nda vardı-Jose Mauro de Vascancelos) anlamadım .
Kötü değil ama ne bileyim ya kafamda hala soru işareti var :-? :P
Şimdi en son uyandığında bu Tom abimiz gözlerini aç mı ne diyen kız kimdi?[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

open your eyes diyen esmer hatundu.
gerçi filmi izleyeli çooook uzun zaman oldu.tekrar izleyip tüm sorulara yanıt bulabilirim:)
adam en sonda büyük ihtimalle ölmüştür.ya ben öldüğüne inanıyordum.rüyalarının devam ettiğini sanmam artık.hayata dönüp yaşamış olması da zordu sanırım.
ölmüştür,ölmüştür:)
tekrar izlemem lazım yaaa.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Sosyal ağlarda paylaş

diriliyor adam, filmdeki olay da o zaten :-)

dünyayı kabul etmeyi reddedip kendi hayal dünyasında mutlu mesut fantazileriyle yaşamayı seçmiş bi adam, bütün o yalanlarla, aldatmacalarla, güvenilmezliklerle, bunalımlarla dolu dünyaya dönmeyi seçiyor hikayenin sonunda.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=spoiler..filmin sonu]Hmm adam rüyasinda herseyin rüya oldugunu, gerçek olmadigin anlayinca, o kara kuru adam yanina geldi, istersen rüya programini tekrar ayarlariz, sen burda yaşamaya (ya da donmaya...) devam edersin ya da uyanirsin, yüzünü ameliyat ettirme sansin var artik 100 yil gecti, ama sevdiklerin öldü ve cok az paran kaldi, artik eskisi gibi zengin degilsin dedi. o da ne olursa olsun, uyanmak ve yeni bir hayata baslamak istemişti. Ama, programdan cikma secimini yapmak icin de asmasi gereken engel, o gökdelenin tepesinden kendini atmakti.. hani yükseklik korkusu vardı ya.. sonuçta attı ve uyandi. :)[/spo][signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
yeni izleme fırsatım oldu
oha diyorum
biri bana izlediklerimi tercume etsin kafam karmakarışık oldu.
saat 05:15 ben yatim en iyisi.
ve yatağımda düşüneyim filmi çözmeye çalışayım.

güzel filmdi.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...