Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 1. All the Right Friends - R.E.M. . Everything in Its Right Place - Radiohead 3. Vanilla Sky - Paul McCartney 4. Solsbury Hill - Peter Gabriel 5. I Fall Apart 6. Porpoise Song {Theme from "Head"} - The Monkees 7. Mondo '77 - Looper 8. Have You Forgetten - Red House Painters 9. Directions - Josh Rouse 10. Afrika Shox - Afrika Bambaataa 11. Svefn-G-Englar - Sigur Rós 12. Last Goodbye - Jeff Buckley 13. Can We Still Be Friends? - Todd Rundgren 14. Fourth Time Around - Bob Dylan 15. Elevator Heat - Nancy Wilson 16. Sweetness Follows - R.E.M. 17. Where Do I Begin - The Chemical Brother filmin böyle bir soundtrack albümü vardı işte.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tavsiye ettiklerinin yanına yıldız mıldız koy da takılalım ya gece gece.. başım da agrıyo zaten web tasarımı var yarına yetişcek. soyle bas agrısı kulak pası atan varsa içlerinde =)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 3. Vanilla Sky - Paul McCartney 4. Solsbury Hill - Peter Gabriel 6. Porpoise Song {Theme from "Head"} - The Monkees 12. Last Goodbye - Jeff Buckley 14. Fourth Time Around - Bob Dylan 15. Elevator Heat - Nancy Wilson oldies sevdiğim için bunları önerebilirim ilk olarak.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eyvallah saolasın.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Şuanda starda yayımlanıyor.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bense bayilmistim bu filme, cok basarili bir drama, gerçi ben Tom Cruise'un oynadigi versiyonu seyrettim, belki orjinali daha iyidir. Hatta zorla sinemaya götürdüğüm arkadaslarim bile memnun kalmisti... öyle işte, izlemeyen kalmasin :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hayatimda izlemedigim en kotu film[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben cok begenmistim.. tabii renkler zevkler[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben de sevdim hatta 2. ye izliyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çok beğendim filmi gerçekten, ayrıca soundtrack şahane, sigur ros'un çaldığı yerde tüylerim diken diken oldu diyebilirim. film insanı sürekli şaşırtıyor, düşündürüyor, hatta arasıra paranoyak yapıyor :) hemen imdb'ye koşuyorum yorumları okumak için.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sevmedim hiç.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Su Filmi bi turlu bastan sona izleyemedin ondan sonunda adamin olup olmedigni anlamadim lutfen bi spoiler alabilirmyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sonunu ben de anlamadım. filim bitti, ağızdan "wtf!" diye bağırdım. annem o ne demek dedi...garip hissettim. sinir oluyorum sonunu anlayamssam :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Pek de sarmadı beni ya. Matrix hedesi gibi son sahneye kadar bir kaide (Bak bunu ilk defa kullandım. Şeker portakalı'nda vardı-Jose Mauro de Vascancelos) anlamadım . Kötü değil ama ne bileyim ya kafamda hala soru işareti var :-? :P Şimdi en son uyandığında bu Tom abimiz gözlerini aç mı ne diyen kız kimdi?[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 [spo1=yokmu bilen]ya filmin sonunda 2 secenek var. Gene bir ruyayami basliyor adam,yoksa oluyormu,yoksa hayatami donduruyolar.gerci dondurmeleri pek mumkun gibi gozukmuyor ama? yokmu anlayip cevap vereceek[/spo][signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Jandarma Asayis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yok diriliyor. Res çekiyolar adama. Zaten diyo ya teknik destek elemanı seni hayata döndürebiliriz diye. Ama o kız hangi kızdı uyan felan fistan diyen?[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 dirildigini zannetmiyorum o kadar ilaci icen .[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya bana niye diyon. Onu teknik destek elemanına yada filmin yönetmenine senaristine söyleyeceksin :P[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 open your eyes diyen esmer hatundu. gerçi filmi izleyeli çooook uzun zaman oldu.tekrar izleyip tüm sorulara yanıt bulabilirim:) adam en sonda büyük ihtimalle ölmüştür.ya ben öldüğüne inanıyordum.rüyalarının devam ettiğini sanmam artık.hayata dönüp yaşamış olması da zordu sanırım. ölmüştür,ölmüştür:) tekrar izlemem lazım yaaa.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 diriliyor adam, filmdeki olay da o zaten :-) dünyayı kabul etmeyi reddedip kendi hayal dünyasında mutlu mesut fantazileriyle yaşamayı seçmiş bi adam, bütün o yalanlarla, aldatmacalarla, güvenilmezliklerle, bunalımlarla dolu dünyaya dönmeyi seçiyor hikayenin sonunda.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 [spo1=spoiler..filmin sonu]Hmm adam rüyasinda herseyin rüya oldugunu, gerçek olmadigin anlayinca, o kara kuru adam yanina geldi, istersen rüya programini tekrar ayarlariz, sen burda yaşamaya (ya da donmaya...) devam edersin ya da uyanirsin, yüzünü ameliyat ettirme sansin var artik 100 yil gecti, ama sevdiklerin öldü ve cok az paran kaldi, artik eskisi gibi zengin degilsin dedi. o da ne olursa olsun, uyanmak ve yeni bir hayata baslamak istemişti. Ama, programdan cikma secimini yapmak icin de asmasi gereken engel, o gökdelenin tepesinden kendini atmakti.. hani yükseklik korkusu vardı ya.. sonuçta attı ve uyandi. :)[/spo][signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bega'nın yazdıklarını okuyunca hatırladım filmi. yine de izliyim ben:) ya 100 yıl geçmiş olsa kim uyanmak ister ki? ben istemezdim,güzel güzel rüyamda yaşiyim.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Penolepeye laf söyletmem hulaynnn[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 [spo1=spoylır]Bence adam öldü.Cunku sonunda hayatını film seridi gibi izledik.bu bir ipucu.belkide support bile kandırmıstır adamı :) neyse olmese bile bence olse daha guzel biterdi .[/spo][signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yeni izleme fırsatım oldu oha diyorum biri bana izlediklerimi tercume etsin kafam karmakarışık oldu. saat 05:15 ben yatim en iyisi. ve yatağımda düşüneyim filmi çözmeye çalışayım. güzel filmdi.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar