swiftbew Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 gta vice city bi güzel bitirdim rampages lar filan da bitti şimdi auto show room umdaki görevleri yapıom ama bi araba bulamıom o da sevgili limuzin (stretch) bi sitede büyük evlerden spawn oluo diodu ama günlerdir hepsini dolaşıom yok yok yok.. nerden spawn olduonu bilen biri varsa ve buraya yazsa ne kadar ii olur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 senin sahip olduğun konakta çıkıyor. Wasington la filan değişmeli spawn oluyorlardı.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 benim sahip olduğum konakta benim bildiğim sadece garajın yanında infernus çıkıo washington filan neresinde spawn oluo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 infernus'un yanındaki merdivenin yanındaki boşlukta.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 washington'u show room'dan limana giden yolda bulmuştum, sentinele benzeyen bir araba. sabre bulmak çok kasmıştı. limuzin ise konağın önünde...[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar