Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hordeların hepsi boyle diyesim gelmiyor..

Yve

Öne çıkan mesajlar

said:
Yve, 14 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
hayır adam anlatmıs wow un doğasında vardır bunlar vs vs diye saolsun..ama aşağıdaki olayı hala anlamıs değilim..ben bana horde dalmasın ben rahat rahat gezeyim demedim.Bana mezarda bekleyip adam kesmek adice geldi onu soylemek istedim.oyle istesem pve serverında char acardım..Eksik olmasınlar onlarda ac demişler..Arklarla hordeları kestikten sonra bekledik res-kill yaptık dedikten sonra reroll@pve demis arkadas..saolsun..cok guldum..tesekkurde ettim..

Tekrar tesekkur ederim o arkadasa ve + ekleyen diğerlerine engiiiiiiiiiiiiiiin bilgileri ile beni yonlendirdikler icin...

kardeş, reroll pve ffs nub keke 11!!11on1e1e1e1 omfg lern2playlere falan takılma

horde ile alliance warcraftın şu andaki çatışması politik bir çatışma kökleri de eski nefretlere dayanıyor lakin bu demek değil ki bütün alliance ve horde bireyleri sokakta esmer derili görünce lince girişen avustralyalı ırkçı stereotipidir (güncel analoji). Burada bir "yaratık" düşmanı Amiral Proudmoore varsa karşısında da boru gibi ırkçı olmayan kızı Jaina Proudmore var. Karakterini istediğin gibi oynamakta özgürsün, ben kişisel olarak belirli bir pvp etiği izlerim kendimden aşağı level karakter bana dalsa bile 2-3 kere /flee /flee yazdıktan sonra dalarım, corpse camp çok sinirim bozulmamışsa yapmam.

graveyard camp denilen şu senin başına gelen hadise ise çok uç bir örnek ve genelde karşılaşılmaz çünkü graveyardda resleyen adam honor vermez üstelik savunma şansı olmadığı için pvp rekabeti de yoktur ortada. campleyen sadece "grief" (burnundan getirme) için patolojik bir eğlence anlayışıyla hareket ediyordur o süre boyunca (level 5 bölgesine gidip warriorun thunder clap rangeinde bekleyen ve akabinde level 5 i corpse campleyen rogue gibi).

Evet adamlar bunları yapabilir, pvp serverında hakları vardır lakin bu ne yapanların saçma sapan adamlar olduğu gerçeğini değiştirir ne de senin bu tarz durumlar karşısında sinirinin bozulması ve yakınma hakkını alır.

Kısacası her pvp serverında karakter yaratmış insan, demir gibi iradeli "ehehhehehe level 7 warriorum level 60 undead rogue tarafından 6 saattir campleniyor lakin ben metalürji mucizesi iradem ve pvp ye olan sarsılmaz inancımla bunu doğal karşılıyorum ve suratımdaki gülümsemeyi eksik etmiyorum" düsturuyla oyun hayatına devam etmek zorunda değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yve, 14 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
hayır adam anlatmıs wow un doğasında vardır bunlar vs vs diye saolsun..ama aşağıdaki olayı hala anlamıs değilim..ben bana horde dalmasın ben rahat rahat gezeyim demedim.Bana mezarda bekleyip adam kesmek adice geldi onu soylemek istedim.oyle istesem pve serverında char acardım..Eksik olmasınlar onlarda ac demişler..Arklarla hordeları kestikten sonra bekledik res-kill yaptık dedikten sonra reroll@pve demis arkadas..saolsun..cok guldum..tesekkurde ettim..

reslen immune aç HS çek işte paladinsin en güzeli kendini kurtar adamda gıcık olsun :)

Tekrar tesekkur ederim o arkadasa ve + ekleyen diğerlerine engiiiiiiiiiiiiiiin bilgileri ile beni yonlendirdikler icin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mardox, 14 Aralık 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
off topic:
işte pati power!
nerde abik gubik konu var 6-7. sayfayi görüyoruz, adam akıllı konular kavga çıkmazsa 2. sayfada bitiyor.

agzına saglık[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...