hippo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 final maçı ares - beramus arasında olacakmış gibi bir his var.. ares in lvl 65-70 arası oyuncuları çok beramus tan da 65 ustu adamlar girerse beramus un kazanma ihtimali yüksek.. ben girmeyecem savaşa ben girersem banlanırım kesin :P[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 dize beramusu harcar bence finalin adı ares-diez olur :D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 tam olarak bi kayıt zamanı var mı peki? diyelim ki çarşamba günü belirli bir saat?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:158k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 n00bs come arena plz bobert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 onlara göre çarşamba olduğu an kayıt olabilrisin[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bence final Ares - Diez olur amma mükemmel olur ya.. Diezde takım halinda çalışan en baba clan gitti , gerisi dağılır gibime geliyor ;) Barbaross girse yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 arese 1e1.15 veriyorum yarı final için finalde ise ares 1 e 2.50[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Joey, 13 Aralık 2005 09:56 tarihinde demiş ki: valla server lar arası savaşta Cypher 1. derim KOSP çular +10 IB ler varken Bobert 5 li .ok yesin +9 tek gecerim 61 lvl rogueda +9 dual shards ve 2100 ap varsa o serveri siz düsünün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 can bi git ak. ares değil sanki :D oyunu bıraksam ne gerçekler açıklıayacamda neyse :D cypher dupeciymiş lmao! areste ne itemlar var sanki bilmiyon can bırak numara yapmayı şimdi :D said: Polithe1st, 13 Aralık 2005 09:50 tarihinde demiş ki: said: hackersin, 13 Aralık 2005 09:41 tarihinde demiş ki: böle işin a.q bizde şifre yok millet savaşa gidio ya bune biçim iş areste char gelmedi cypherad arch ksatım lvl 40 elinde ib +8 enion +8 shard +7 dv +7 :D cypher degil olm o server dupher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cypher la olimpia nın savaşınıbekleyin xD +9 shard lol adamlar pm den +10 satıyolar xD said: FoR, 13 Aralık 2005 13:20 tarihinde demiş ki: said: Joey, 13 Aralık 2005 09:56 tarihinde demiş ki: valla server lar arası savaşta Cypher 1. derim KOSP çular +10 IB ler varken Bobert 5 li .ok yesin +9 tek gecerim 61 lvl rogueda +9 dual shards ve 2100 ap varsa o serveri siz düsünün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: tasci, 13 Aralık 2005 12:26 tarihinde demiş ki: Bence final Ares - Diez olur amma mükemmel olur ya.. Diezde takım halinda çalışan en baba clan gitti , gerisi dağılır gibime geliyor ;) Barbaross girse yeter :P kesinlikle dogru herkes en temiz server olarak ares ve diez i gösteriyo bakalım nolucak XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:160k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 offf ya hep hayaL etmiştim amk poLifonik Le kapışcaktım :D ama ben premium deiLim hiçte aLamam aLlah kahretsin ya[signature][hline]Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 16x.xxx nation : karus server : dies Charımı Satıyorum YTL karşıLığında ANKARA içi görüşmek isteyenLer PM ATSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 [spo1=asdas][/spo] bunları gördükten sonra cypher aresten daha temiz diyemeyiz dimi? cypher uçmuş ama bide şu yönden bakın en azından adamların çoğu eşit hepsi aynı kulvarda koşuo herkezde en az +8 olmak üzere silah ve giysiler ve herkezde +4 takılar. ares te birinde +3 ROL varsa diğerinde +9dex yüzük var :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bana anlatma aresi sen hiç hataında +9 chitin gördün mü areste ? :D görmedüysen pm e mailini yaz akşam ss yollim gözün item görsün ares temizmiş loooooooooollllllllllll said: Joey, 13 Aralık 2005 13:32 tarihinde demiş ki: [spo1=asdas][/spo] bunları gördükten sonra cypher aresten daha temiz diyemeyiz dimi? cypher uçmuş ama bide şu yönden bakın en azından adamların çoğu eşit hepsi aynı kulvarda koşuo herkezde en az +8 olmak üzere silah ve giysiler ve herkezde +4 takılar. ares te birinde +3 ROL varsa diğerinde +9dex yüzük var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bi daha oku yazdıklarımı istersen ares cypher dan temiz dedim ares temiz demedim.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: bilinc, 06 Kasım 2005 02:15 tarihinde demiş ki: Oyundaki hayalim ne biliyormusunuz? Çok güzel bir fikir olduğunu düşünüyorum bakalım hoşunuza gidecek mi? 4 serverin de lvl 65+ olan bütün charlarının toplanacağı (ama dupe itemler ayıklanarak tabi ki +5 elf beltler +5 we ler in'ler olmayacak) bir cz günü. Sadece bir gün ya da bir kaç saat. Orada olup pk kasmayı isterdim. Defalarca ölmeye razıyım. Çok güzel olmaz mıydı? Öhöm öhöm. At yarışı tahmin dergisi gibiyim be. Cyberin olmaması çok iyi olmuş. 3 aylık server gelip bütün serverleri tokatlardı dupe itemi macro lvli ile.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cypher oLsaydı görürdüm... top ederLerdi waLLa o itemLerLe diezde 1 tane ron staff war cypherda sayısız misaL[signature][hline]Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 16x.xxx nation : karus server : dies Charımı Satıyorum YTL karşıLığında ANKARA içi görüşmek isteyenLer PM ATSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bile bile kendimizi ezdirecez cypherdekilere ama olsun yetisebilirsem bi kayit yaptiracam xD[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: NightHunter666, 13 Aralık 2005 14:45 tarihinde demiş ki: bile bile kendimizi ezdirecez cypherdekilere ama olsun yetisebilirsem bi kayit yaptiracam xD :) :) ezdirmeyiz bence ujio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 nasil ezdirmeyelim kendimizi jade gecen gün burda bi topicte okudum elaman clana girdigi zaman adama +4 iron neck +3 glass belt vermisler bir lider yeni gelen birine +4 iron neck +3 glass belt veriosa o adamin üstü nasildir acaba :D:D:D ben +0 iron necke hasret bu adamlar +4lerle gezio bu adam beni ezmezde ne yapar :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 işte o yüzen cypher yok bu turnuvada[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 dupe wipedan sora böle bi sey yaparsalar aresi kimse alamaz:D ama kospa filan izin vermezlersede yine ares zorlar derim yoksa finali cyper ve beramus yapar:D bu 2lide yenisemez bence:D[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben şeyi merak ediyorum savaşın mantığı ne olacak keeper uslümü yoksa belirli bir alanda biribirimize mi atlıcaz ?[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: NightHunter666, 13 Aralık 2005 15:43 tarihinde demiş ki: nasil ezdirmeyelim kendimizi jade gecen gün burda bi topicte okudum elaman clana girdigi zaman adama +4 iron neck +3 glass belt vermisler bir lider yeni gelen birine +4 iron neck +3 glass belt veriosa o adamin üstü nasildir acaba :D:D:D ben +0 iron necke hasret bu adamlar +4lerle gezio bu adam beni ezmezde ne yapar :D:D:D Ares en eski ve tecrubeli userların oldugu bir server :D :D itemle falan belli olmaz o isler ayrıca sen savasta insan olcan ujioo nihahahahaha :D tipin duzelcek :D [Bu mesaj JadeReal tarafından 13 Aralık 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 aaa evet bide o var insan olarak savaşacaz olsun bizim damarlarımzdaki kan yeşil tenimizin rengi önemli değil :D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar