Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 daha önce yuzde 378 olan kar yuzde 210 a düşmüş. pot parası bile çıkmıyor. inadına hırsız oldum 70k kaldırdım. artık hırsızım arkadaş. pot parası bile çıkmıyor öbür türlü[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Şimdi ne diyorsun bu traderların para kazanmasını mı baltaladılar?Hmm...İkincisi örnek veriyorum Trader olduk...Daha sonra nasıl hunter veya thief olucaz...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Evet ama sanırım bunlar sadece Jangan Merchant için.Yani Donwhang'dan alıp Jangan'a satacağın mallar için. Çünkü eskiden Donwhang'dan alırdım Horseshoe aynı şekilde Jangan'da 60k getirir oradan şu yeşil vazolardan alır giderdim... Artık sadece Jangan - Donwhang yapıyorum.Tek yıldızlı bir seferde 60k getiriyor zaten 5k Jangan'a teleporta gidiyor :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar