Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock 1.9 ->sm-ruin bye bye

lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

Ya ben burda 2 konuyu tartışmak istiyorum birinci olarak; babalar gibi lvl 60 warlock karakterim var NORMAL-den farklı olarak sm-ruin talent build olark değilde arkadaşımın bana gösterdiği 31 destruction 13 affliction 7 deamon verdim neden? bu büyü için ve hakkaten bence oyunun en iyi büyülerinden bir tanesi :
Conflagrate:
Ignites a target that is already afflicted by Immolate, dealing 447 to 557 Fire damage and consuming the Immolate spell.

Sipon life'la bence asla karşılaştırılamaz.
Anlamadığım olay şimdiye kadar karşılaştığım warlockların çoğu sm(shadowmastery)-ruin dediğimiz shadow bolt'un hasarını critle normal hasardan (curse of shadowla) 2.5-3 kat artırma talent build yapmaları tamam Demonology warlock gördüm ama şimdiye kadar gördüğüm (BL için) her 25-30 warlock'tan 2-3 tanesi Destruction warlock.
Gelelim 2. meseleye 1.9 yamasında artık curse of shadow ->
shadow resisti eksiye düşen kısmında bonus hasar veremeyecek.Sm-ruincilerin kullandığı taktik buydu şimdi ne yacaklar diye düşünüyorum bazı arkadaşlarım warlock'a nerf geldi diyor ama bende bir sorun yok :lol:[signature][hline]Wolf brothers falling at my side,
With honor I will die.
Upon the Altar of the Storms,
I will be reborn.
Sosyal ağlarda paylaş

bende destruction warlock um ..
ve crit chance i yusde 25 olan buyumun dmg i artıo daha ne istiyim =)
ayrca bencede .. nerf den cok .. buff olmus o cunku mesela ben curse atmıodum genelde .. cunku dmg bonus verip vermiceii belli deildii .. curse atana kadar corruption atıodum kesin vuruodum o dmg i şimdi .. =) dmg bonus almam garanti olcak =)
Sosyal ağlarda paylaş

cok fazla demon lock var bl de cunku artık bl bence bi pvp serverı değil =) pve için end-game instancelarda demon hayatta kalmanızı cok saglıo. ayrıca gruba getirdiğiniz bonuslardsa var. artı %20 threat dusuruyo... bu yuzden tercih edilio. affliction super bi talent tree bence ama bana gore değil. hp em mana em corruptiopn at. nf bekle =) eskiden milllet ruin - nightfalla kadar giderdi ama artık conf super bi talent olduundan daha fazla seciliyor pvp lock isteyenler acısından. pve de demon 1 numara... bu yuzden artık fazla tercih ediliyor[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...