JacquieS_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yenı orc arctım 2 saattır kasıom 40 oldum zoktuqum KO su yıne herseyı qerı almıs 40yapmıstım sımdı yıne 35 :(((((((( Herkez Bir Gün orc OlacaK :D ben 60 carımı bırakktım walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 geçmiş olsun da bu konuyu dier topiclerde bularbilirsin... bide topic başlıgını konu ile alakalı bişi secin[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinjo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Len jackues ne zaman orc oldun dahada önemlisi ne zaman 60 oldun...:D sen kendi charını kas ilk öncede 60 yap boşver yeni char kasmayı sen bizim en şekil priestımızsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nycris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 n00bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: nycris, 15 Aralık 2005 11:58 tarihinde demiş ki: n00bs :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyolcehennem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 BU ŞİFRE OLAYI NE ZAMAN ÇÖZÜLECEK DELİ OLCAM 5 GÜNDÜR Bİ ŞİFRE GELMEDİ JUNK MAİLMİŞ DİĞERLERİMİŞ HEPSİNİN AYARLARI TAMAM AMA Bİ ŞİFRE YOK :( BU BLACKWİNDS NE İŞE YARAR ANLAMADIM[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem LvL: 61...yolu 62 ye gider Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar