Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden insanlar cannonların üstüne oturur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=top ustunde liseli]
[/spo]

boyle fotolar koyup kalitesini dusurmeyin forumun,hatunbank mı burası!!!!!111[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 11 Aralık 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
[spo1=top ustunde liseli]
[/spo]

boyle fotolar koyup kalitesini dusurmeyin forumun,hatunbank mı burası!!!!!111

hatun urasmıs ama becerememiş (: hihihihi[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler...
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 11 Aralık 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
[spo1=Öhöhöhö 18+ diyelim bari:P][/spo]

Ya kız orda gayet masum oturuyo... böyle fotolar varken ona ne karışıosunuz?

Adam çıplak çıkmış yaa ohaaa
[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 11 Aralık 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bundan sonra chemical tarafından başlatılmış her konuya girip okuyacağım. MÜTHİŞ bir çalışma olmuş olduğu gibi biryerden bulduysan da süper, bulmadın derlediysen OLAĞANÜSTÜ.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Mesaj tarihi:
Harbi hiç düşünmemiştim var o uzun zımbırtıda bi hikmet.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
oturan insanlarda bilmiyor neden oturduğunu.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Mesaj tarihi:
Süper bi saptama olmuş ya taptım kemikal seviyom senı[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Belkide herkesde var olan savunma mekanizmasının dışa vurumudur. Hani sonuçta top savaşlarda filan kullanılmış bir güç gösterisidir ya. Topa oturunca topun kendisine ait olduğunu sanıp psikolojikman kendini güçlü hissedebilir insan gibi geldi bana. Garip..
Mesaj tarihi:
Nerden buldun bu kadar resimi yauu.. :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
  • Yeni Oluştur...