agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yaw lvl 20 oldum civcivi patlattım fakat tüm siteye ve google a bakmama rağmen meslek seçmek için kime gideceğiz bunu bulamadım. :([signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx
galdor_nenharme Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 meslek seçmek için: hunter sol yukarda bulunan mapi(m) açtığında hunter guild yazan yerdeki npc den hunter ekipmanı ; trader güney kapısına giderken sol tarafta trade merchant npc sinde.-gene trader ekipmanı ; thief şehrin en güney batısında bi ara sokakta ordan gizli thief town a teleport olup kuzeyde kalan npc den thief ekipmanı alman gerekiyor.. bunların hepsi 10k... [Bu mesaj galdor_nenharme tarafından 14 Aralık 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 iyi de Sık Sorulan Sorular 'da zaten nerelerden alacağın yazıyor. Ayrıca o civciv de değil.Yonca[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 knighttan kalmış bir alışkanlık herhalde :))[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on )
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Aynen öyle :) saolun yardımlarınız için Trader oldum hadi bakalım hayırlısı :-p[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tradersan bana ulaş genelde günde 2 kez kervan götürüyorum solo olarak :) Yabancıları sevmiyorum çok iyi ingilizce yok derdimi yarım yamalak anlatıyorum anlamıyorlar vs. :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
RaPPeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 darkrider troydaysan bi banada el at yav traderım ama ezigim sürekli solo gidip geliom pek bişi kazanamıom traderlıın inceliklerinibi anlat
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Darkrider hangi serverdasın?[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Level : 21 Job : Trader
Öne çıkan mesajlar