agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yaw lvl 20 oldum civcivi patlattım fakat tüm siteye ve google a bakmama rağmen meslek seçmek için kime gideceğiz bunu bulamadım. :([signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
galdor_nenharme Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 meslek seçmek için: hunter sol yukarda bulunan mapi(m) açtığında hunter guild yazan yerdeki npc den hunter ekipmanı ; trader güney kapısına giderken sol tarafta trade merchant npc sinde.-gene trader ekipmanı ; thief şehrin en güney batısında bi ara sokakta ordan gizli thief town a teleport olup kuzeyde kalan npc den thief ekipmanı alman gerekiyor.. bunların hepsi 10k... [Bu mesaj galdor_nenharme tarafından 14 Aralık 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 iyi de Sık Sorulan Sorular 'da zaten nerelerden alacağın yazıyor. Ayrıca o civciv de değil.Yonca[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 knighttan kalmış bir alışkanlık herhalde :))[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Aynen öyle :) saolun yardımlarınız için Trader oldum hadi bakalım hayırlısı :-p[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tradersan bana ulaş genelde günde 2 kez kervan götürüyorum solo olarak :) Yabancıları sevmiyorum çok iyi ingilizce yok derdimi yarım yamalak anlatıyorum anlamıyorlar vs. :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaPPeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 darkrider troydaysan bi banada el at yav traderım ama ezigim sürekli solo gidip geliom pek bişi kazanamıom traderlıın inceliklerinibi anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Darkrider hangi serverdasın?[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Level : 21 Job : Trader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar