Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diablo 3 beklentileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.diablo3.com adresinde D3 için hikaye yollama linki var. Yani, eğer Blizzard bizlerin gönderdiği hikaylerden birini beğenirse, D3'ü yapacak. Daha ayrıntılı bilgi için www.diablo3.com(ingilizce olarak kabul ediliyor hikayeler)cleglaw sana gün ışığı:Deer diablo 3 ü bekleyemeyecek kadar sabırsıssanız arkadaşlar size bi önerim battle net oynamalısınız ama diablo 3 de fena olmas ama şunu diorum size diablo3 diablo 1 2 ve exp packin modasından çıkabilir farklı bi camera modu yada Wow gibi bir karakterin farklı sınıfları diablo3.com a hemen üye oldum bi hikaye yolladım cewabı daha gelmedi ama neyse diablo dewerlere ve diablo ile yaşayanlara benden sewgilerle ama şunu unutmayın diablo herzaman geri gelecek
[signature][hline]Yaşadığım her an
Seni özlemeye itiyor beni
Ağır geliyor yokluğun
Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin...(kızlar neden kalpsiz?)

[Bu mesaj Thal_rasha tarafından 14 Aralık 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Thal_rasha tarafından 14 Aralık 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Thal_rasha tarafından 14 Aralık 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Thal_rasha tarafından 14 Aralık 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Thal_rasha, 14 Aralık 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
Diablo 2: Lord Of Destruction'ın çıktığı şu günlerde

Heyo amca,yıl 2006.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak.
O yüzden hepinizi beraber dövücem.

Buzkiprisi
Mesaj tarihi:
Zaman makinesi icad etmişler sanırım...

Tebrikler:D

Ama daha hayırlı bi iş için kullansaydınız daha iyi olurdu:P[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
burda yıl 2000 diilmi makinamla kim oynaduu[signature][hline]Yaşadığım her an
Seni özlemeye itiyor beni
Ağır geliyor yokluğun
Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin...(kızlar neden kalpsiz?)
Mesaj tarihi:
Kreatif insanlardan yoksun başkalarının fikirlerine muhtaçsa blizzard çıkmasın.. Ne kalitesi kaldı ki. Bi oyun şirketini iyi kılan animasyonları ve görüntüsü değildir sadece.
Mesaj tarihi:
elaidi.. blizzard ben en iyiyim kimsenin beyni benim creatorlerimden daha yaratıcı olamaz gibi bir şey derse bu adamların dangalaklığı, yobazlığı demektir..
neden olmasın çok mükemmel bir scenario fikri olan bir adam vardır mutlaka.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
He can send his "idea" of scenario through e-mail. So this way, he could have a chance to have a scenario read by the people in Blizzard. What a luck.. What a fortune.. Fistan.

[Bu mesaj elaidizm tarafından 15 Aralık 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...