Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quake 3 Arena - Real life!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gençler quake 3 oynamış;

buyrun izleyin

(burayı daha bi uygun gördüm koymak için, yanlış yerdeyse affola :) )[signature][hline]MKC, 24 Kasım 2005 tarihinde "ya şundadır ya bunda" isimli çiftleşme programında dünya dışı gözlükleri ve kravatıyla uyumlu askılarıyla, tüm itirazlara rağmen trallalallala diye şarkı söyledi
Mesaj tarihi:
sonlarına doğru "excellent" alan elemanın üst üste 5-6 taneden kaçması çok deli :)[signature][hline]MKC, 24 Kasım 2005 tarihinde "ya şundadır ya bunda" isimli çiftleşme programında dünya dışı gözlükleri ve kravatıyla uyumlu askılarıyla, tüm itirazlara rağmen trallalallala diye şarkı söyledi
Mesaj tarihi:
istanbulda bulun yapalım :( :( acaip özendim bende böyle atıyodum ama böyle savaşamamıştık
bide gözlük takarsan kapalı giyinirsen bişi olmaz hem roket atmıyor maytaap gibi bişi.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
offf manyak olmuş ya sonlarda kapışıolar ya gözümü kırpmadan izledim deli ya :D[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
dikkat edin beyler istanbul polisi sizi terorist sanıp ates acmasınlar ustunuze :D muahhah ne gulerım ama ha dusunsenıze gece yarısı haberlerıne cıkıyormusunuz işte istanbulun delileri diye ehueuhue :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me

Paticik Abazalar Birliği Üyesi

Yönlendir

Fixxer
İzin İstiyorum
  • Yeni Oluştur...