Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu adnana bayılıom ya "benim içim yanıyor abi" lol[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Spor programlarının (bence NTV , CNN vs hariç ) durumu içler acısı. Kahvehane köşelerinde geçen futbol muhabbetlerinde kullanılan repliklerle dolu hepsi. Bu insanlar futbol konusunda söz sahibi, uzman kişilerse farkları nerde.... ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Pazar eglencesiydi ya telegol ne güzel egleniyoduk yazık olmuş.Adnan Aybaba-Ziya Şengül ikilisi hangi kanala gecerse ben onu izlerim :)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 aziz yıldrımn parmağı vardır nlcak....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İlker Yasin iyi sunar ama şampiyonlar ligi'ni Şampiyonlar şampiyonası ee ligi'nde temsilcimiz Milan ile karşılaşacak Fenerbahçe ee.. off of[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 serhat ulueren denen kazmadan kurtuldugum icin mutluyum, insallah bi daha gormem ekranlarda.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar