pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu video muziğe uyumlu olsun die yapılmış bişidir, bide arada wow konusunda bazı eğitici şeylere sahip, birazda pvp, action ve birde bayrak var. Realm: DefiasBrotherhood (rppvp) char: Facelex (my bro's char) yer: Warsong Gulch eelenceli bişiy oldu, fraps ve movie maker denerken. link: http://rapidshare.de/files/9154392/FacelexPvp.wmv.html heh [Bu mesaj pandaalf tarafından 14 Aralık 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 adres verseydn bi de?[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Osman [Chromaggus], Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hele loy loy. heyecandan vidyoyu koymaı unuttu arkadaş :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 =)[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Osman [Chromaggus], Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 tamamdır videoyu da koydum yeni patchde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 görüntüleri bulanıklaştırmışsın, ve şarkıyı da güzel seçmişsin bu ikisinin kombinasyonu baya güzel olmuş. yeri de güzel seçmişsin. felan da bi de lvl60 olsan ve sağlam bi bgyi çeksen varya komposizyon uber olurdu ama ilk vidyom felan diosun ii yani :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aslında bu videoyu bg 10-19 da lvl farklarını göstermek sebebiyle bide kardeşime bg nedir ööretmek için yapmıştım. Bide o şarkı çok motor bi şarkı, herşeye gidio galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Indirdiğime pişman oldum be abi :D[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 abi kotu sonla biti bu be :D[signature][hline]Darksarrow lvl50 NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sanki video çektiğinden haberin yokmuş gibi,yani fazla doğal olmuş bence.ne bileyim kamera sürekli oynuyor falan.emote yaparkende macro kullansan daha iyi olur bence.. yanlış anlama,ilk video için gayet güzel olmuş : ) sadece daha iyisini yapman için önerilerimi söyledim : )[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ilk çalışma için gayet guzel olmush eline saglık bayagı iyi ama kotu sonla bıtmıiş:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 güsel ben sevdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar