deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hade bakalım kim en çok ben gördüm dio yada ben oynadım dio bakalım...ki koycak önce ss yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 SS yok ama bir TnT_Fubar(gıcıgım) bide AGAR_ABİ[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ares => Lordos[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn... 65k.. Ares.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 walla ben ss görmeden inanmam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: eMrE_uLTrAsLAn, 14 Aralık 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Ares => Lordos Lordos takıları puredex yani flame resist pek yok 3 vuruş yapıyodum lordosa impact plar ve thorn(gerçi lycaon +7 vardi ozmanlar) sağlam değil bence. Benim gördüğüm en sağlam adam Gambit...[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic :::::::::Aines For Ever:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 FuN xigenon toni xigenon Olme ozurlu bunlar[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np her HANGİ BİR SERVER DA MASTER WARRİOR LA TAKAS EDİLİR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoquand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 WAİT FOR ME sımdı anladım karus ların daha once nerler yasadıgını bı ordu gelıoo kacmıom targete wait forme gelince direkt town cekıom rush da olsak bıle :D[signature][hline]XİEGENON LVL 6X 8K NP LeOquanD elmorad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoquand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 WAİT FOR ME simdi anladım krusların ne cektigini daha once czde targetime geldiginde direkt town cekıom rushta olsak bile[signature][hline]XİEGENON LVL 6X 8K NP LeOquanD elmorad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Ainesidemos, 14 Aralık 2005 16:16 tarihinde demiş ki: said: eMrE_uLTrAsLAn, 14 Aralık 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Ares => Lordos Lordos takıları puredex yani flame resist pek yok 3 vuruş yapıyodum lordosa impact plar ve thorn(gerçi lycaon +7 vardi ozmanlar) sağlam değil bence. Benim gördüğüm en sağlam adam Gambit... GAmbit ..... Spike townda 3 kişi alıp arka kapıdan light feet le çıkan adam yok böle bi sin daha :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 gambit dediginiz arkadas lvl 70 iken town cektiriyodum ^^[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 :Junkie: ve PsychoSexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: xXTaLkativeXx, 14 Aralık 2005 17:04 tarihinde demiş ki: said: Ainesidemos, 14 Aralık 2005 16:16 tarihinde demiş ki: said: eMrE_uLTrAsLAn, 14 Aralık 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Ares => Lordos Lordos takıları puredex yani flame resist pek yok 3 vuruş yapıyodum lordosa impact plar ve thorn(gerçi lycaon +7 vardi ozmanlar) sağlam değil bence. Benim gördüğüm en sağlam adam Gambit... GAmbit ..... Spike townda 3 kişi alıp arka kapıdan light feet le çıkan adam yok böle bi sin daha :D junkie de cıkmıstı orccen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezgin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: NightHunter666, 14 Aralık 2005 17:21 tarihinde demiş ki: gambit dediginiz arkadas lvl 70 iken town cektiriyodum ^^ helal sana o zaman en ii sensin bence adama town çektirdiysen :D[signature][hline]Başlık: HardTimes!.. Name: Dolma Nation:El Morad Job : Dassak LvL : 63 cLan : Ex Server: ARES Serin Gel!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yok la ne alaka gambit 70 lvle kadar harpide leech yapmis bi swifterdir yaninda kocasi PsychoSexy olmadan adam bile alamayan noobun tekiydi ne oldu da birden yücelttiler onu anlamadim :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 junkie yane iso yane volkan :P neyse o zaten başka arka kapıda cirit atıyordu adam gidiyor adam alıyor kafasıa göre aynı gavok gibi 2 kuleye tek başına tank olan ama junkieye 5 -6 kule dalıyor işlemiyor :d[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yane biz onun gibilere insan demioz zati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 f9devil gerisi hikaye saglam adamlarda var ama alayı programcı nycirs ::infi:: bunlar programların kralını kullanan adamlar ama birgun bunlarda banlanır insallah...[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sıkıcı bi konu 1231233443 defa açıldı 1231233443 defa tartışıldı block pls :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : HESPERUS / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :50k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: PSX, 14 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: f9devil gerisi hikaye saglam adamlarda var ama alayı programcı nycirs ::infi:: bunlar programların kralını kullanan adamlar ama birgun bunlarda banlanır insallah... sen git önce NYcris yazmasını öğren 1 2cisi NYcris nasıl program kullanıo.gm alttan yazı gecti gormedin mi be musluman biff ve nycris ortak hareket eder ve aynı ortamdadılar die bukemedigin bilegi opersin kardesim camur atmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 infi programmı Omg :-O ıoda güzel başka say say ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: xXTaLkativeXx, 14 Aralık 2005 18:17 tarihinde demiş ki: infi programmı Omg :-O ıoda güzel başka say say ^^ bosversene talkative elalem neyin ne oldugunu bilmioki acaba herif f9 un ne saglamlıgını gordu tmm sağlam deil bende demiom ama sonucta orclar insanlardan daha guclu ve daha iyi adamları war zaten bu yuzden gm e kızgınım biraz :) karizma clan orc olurken beni yapmadı :):) neyse konuya donelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Virgin_Mary, 14 Aralık 2005 18:15 tarihinde demiş ki: said: PSX, 14 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: f9devil gerisi hikaye saglam adamlarda var ama alayı programcı nycirs ::infi:: bunlar programların kralını kullanan adamlar ama birgun bunlarda banlanır insallah... sen git önce NYcris yazmasını öğren 1 2cisi NYcris nasıl program kullanıo.gm alttan yazı gecti gormedin mi be musluman biff ve nycris ortak hareket eder ve aynı ortamdadılar die bukemedigin bilegi opersin kardesim camur atmazsın Rofl sende yazamamışın. NYchris olacak doğrusu... Adamlar sizi kestikçe programcı demeye devam edin, edin,edin... Bükemediğin bileği öpecen. Chris koç gibi oynuyor oyunu. İtemi lvli Gm destekli olabilir ama programla ilgisi yok.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: bilinc, 14 Aralık 2005 18:19 tarihinde demiş ki: said: Virgin_Mary, 14 Aralık 2005 18:15 tarihinde demiş ki: said: PSX, 14 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: f9devil gerisi hikaye saglam adamlarda var ama alayı programcı nycirs ::infi:: bunlar programların kralını kullanan adamlar ama birgun bunlarda banlanır insallah... sen git önce NYcris yazmasını öğren 1 2cisi NYcris nasıl program kullanıo.gm alttan yazı gecti gormedin mi be musluman biff ve nycris ortak hareket eder ve aynı ortamdadılar die bukemedigin bilegi opersin kardesim camur atmazsın Rofl sende yazamamışın. NYchris olacak doğrusu... Adamlar sizi kestikçe programcı demeye devam edin, edin,edin... Bükemediğin bileği öpecen. Chris koç gibi oynuyor oyunu. İtemi lvli Gm destekli olabilir ama programla ilgisi yok. yuru bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: xXTaLkativeXx, 14 Aralık 2005 18:17 tarihinde demiş ki: infi programmı Omg :-O ıoda güzel başka say say ^^ Talki,:infi:'de programın kralı var inan bana..en sağlam oyuncu f9 ama en sağlam adam(her yönden) sarsie:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) herif moral deposu çünkü...:-p[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Virgin_Mary neyi nasıl yazcagımı sana sormuycam bu 1 2.ci olarak infi denen elamanın bana kac metre aradan vurdugunun ss sini almıstım forma attgımdan gitti ama yakında yine karsılascaz beni kovalarken arada ne kadar mesefe varken vurdugunun ss sini veye videosunu koyarım laf yapanların hepsi bozulur o cok bilmis kafalarını sag sola vururlar sonra[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar