Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neutral hero hangi haritada var

blademaster

Öne çıkan mesajlar

said:
blademaster, 10 August 2003 12:30 tarihinde demiş ki:
saol da bana eski harita lazım yani ft de olan
i

FT de var ztn Adrenalin[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki:
Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor...
MKC
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nası yoq ya adrenalinde gnoll woodu bilmiourum da adrenalin de kesin war ama yeni adrenalin de olcak eski deil haritanın sağında ve solunda hatta[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki:
ben kızım ne olduki ? [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

Acaba nası gircemi sölerseniz bende gelirim UNDEAD'in gücünü işte o zmn görürsünüz yoksa korktunuz da sölemio musunuz:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki:
ben kızım ne olduki ? [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

bak bonus eski konularda kharon un açtığı lancraft kılavuz u diye bi konu var orda en başta lancraft 1.1 var onu download et sonra biri local area network tan oyunu açıcak ve ip sini bize vericek bizde o ipyi lancrafttaki kutucuğa yazcaz ve start a basıp oyunu açıcaz local area ya gircez orda oyunun kimin kurduğu yazılı ona join diyip girceksin ama daha kolay olması için icq nu ver ordan sana ulaşalım biz akşam burda oluyoruz benim icq eski konularda var bi daha beklerim (dün sabah feanor a yenilmemin hıncını akşam 2vs2 de lethe den çıkardım zavallı fegro çıkınca onun ülkeyide kontrol etmeye başladı onu dün son gördüğümde ah fegro vah fegro diyodu ehe) :lol:[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...