sbora Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 [spo1=Spy 1][/spo] [spo2=Spy 2][/spo] [spo3=Spy 3][/spo] [spo4=Spy 4][/spo] Merak edenlere :)[signature][hline]Snowboy[Bu mesaj sbora tarafından 11 Aralık 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ah be canim keske bir onceki forumu gorup gaza gelmeseydin simdi bu fotolarin yarisi photosop:) diger yarisida convertible a degil coupuna ait bmw den resmi bir aciklama yok coupe convertible olacagina dair hersey tamamen tahmin. e90post.com kralidir bunlarin :) ama neyse sunu soliyim su an icin yaza dogru coupe u cikacak bir sonraki sene convertible bekleniyor ama acikcasi hersey bir bilinmez durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yok fotolara dikkatli bakarsan %100 gerçek arabalar daha çıkmadan önce bu tip testler yapılıyor.. 6 serisi nin çıkmadan önceki döneminde almanyada benzinliğe girerken görmüştüm 6 serisini :) aynı bu şekilde sağı solu brandalı bantlıydı... coupe de olmayan convertible detayları var arabada: yolcu koltuğunun yanındaki kemer tutacağı gibi. sadece cabrio arabalarda oluyor o...[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 abo 4.cu foto tamamiyla photoshop diger fotolar zaten her tarafta var ve coupe un en onemli bolumu olan onu ver arkayi gostermiyor:) sansina kus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ne fatoş hop'u ya. malzeme bdur abicim. yırtıcı görünüyo ama üstsüz görmek isterim bide =)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bana da gerçek gibi görünüyolar ve BMWnin taa yıllar öncesinden bu tür çok parçalı açılır metal tavanlarla uğraştığını görmüştüm, gerçekse şaşırmam. Bence Gerçek olmasını bekleyin ;)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu kasanın m3 ünü bekliyorum ben walla[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Fatoş abla değil fotoğraflar[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 uff inat etmieyin kardesim ben 1.5 senedir bekliyrum bu arabayi:) 4.cu foto fatos abla:) digerlerinden zaten birsey gozukmuyor gec yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 selam, cabrio ruhu yerinden oynayacak. nerede o eski bez tavanlar :( saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik [Bu mesaj paramecium tarafından 12 Aralık 2005 09:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 para cim americada hard top arabalar satmiyor biliyorsun dimi hep soft top hep soft top ama avrupada hele turkiyede hic gitmez soft top serefsizim bicak sokarlar tenteye park etmisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 selam, abi koyu okyanus mavi tentesi olan bir a4 cario gibisi var mı yaa :) mat alüminyum çıta ile bütünleşen ön cam şıklığı. lopezi kıskandıran o arka taraf... saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abi de get ya audi ne anlar cabriodan:) ayip olmasin diye cikardilar a4 cabrio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 selam, [spo1=1992 audi 80 cabrio][/spo] [spo2=1992 bmw 320 cabrio][/spo] saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 a4 cabriolar üstü kapalıyken bişeye benzemiyo bence :) bez görüntü olarak güzel değil ama daha az yer kaplıyor bagajda üstü açıken bi o avantajı var[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 selam, çirkin dedi :(((((((( gayet hoş bir kere :D ben 6 serisi cabrio için aynı şeyi düşünüyordum. misal eski kasa 3'ün bez tenteli modelleri çok hoştu. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Para niye E36 kasa olanı koymadınki o kasada 92 de çıktı. Sen bel altına çalışmışsın walla[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 selam, ben ne anlarım bmw'den :) 92 diye arattım o çıktı yaw. zaten ecüş bücüş bi resim bulabildim bmw olarak. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 [spo1=Budur][/spo] [spo2=Budur][/spo] [spo3=ve budur][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 selam, bu kasanın ön böbrekler ve far grubu hoşuma gidiyor. arkası kaba geliyordu. ama hala tenteli güzel hepiciği :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben anlamadim abi bunu? ne demek istedin? said: paramecium, 12 Aralık 2005 16:04 tarihinde demiş ki: selam, [spo1=1992 audi 80 cabrio][/spo] [spo2=1992 bmw 320 cabrio][/spo] saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 demek istediki bi audi nin 92 deki cabrio modellerine bak bi bmw ninkine... ama eski kasanın fotografini koymuş :) ama ben kızmadım yani nede olsa audici anlamaz öle bmw fln[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abi simdi bmwnin o eski kasasi efsane bir kasadir. tamam simdi cirkin gelebilir ama o kasa efsane kasadir. Audi hic bir arabasinda o efsane kasaya yaklasamamistir. Hatta yani dunyada cok azdir. zaten o kasanin iki eskisi sinifi yaratan arabadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 selam, bir arkadaş audi laf olsun diye a4 cabrioyu yaptı diyince, ben de eski cabrioların fotolarını alıp koydum :) herkesin herhangi bir dalda efsaneliği vardır. şimdi o dosyaları açmayalım, adımız yine neo-audiste çıkacak :D saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ama abi satislara bak a4 cabrio bmw cabrionun yanina yaklasabilir mi yani ben Turkiye icin biliyorum. Elin parmaklari kadar satiyor cabrio audi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar