Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW 3 Series Coupe Convertible

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=Spy 1][/spo]

[spo2=Spy 2][/spo]

[spo3=Spy 3][/spo]

[spo4=Spy 4][/spo]

Merak edenlere :)[signature][hline]Snowboy

[Bu mesaj sbora tarafından 11 Aralık 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ah be canim keske bir onceki forumu gorup gaza gelmeseydin

simdi bu fotolarin yarisi photosop:)

diger yarisida convertible a degil coupuna ait

bmw den resmi bir aciklama yok coupe convertible olacagina dair hersey tamamen tahmin.

e90post.com kralidir bunlarin

:)

ama neyse sunu soliyim su an icin yaza dogru coupe u cikacak bir sonraki sene convertible bekleniyor

ama acikcasi hersey bir bilinmez durumda
Mesaj tarihi:
Yok fotolara dikkatli bakarsan %100 gerçek

arabalar daha çıkmadan önce bu tip testler yapılıyor.. 6 serisi nin çıkmadan önceki döneminde almanyada benzinliğe girerken görmüştüm 6 serisini :) aynı bu şekilde sağı solu brandalı bantlıydı...
coupe de olmayan convertible detayları var arabada: yolcu koltuğunun yanındaki kemer tutacağı gibi. sadece cabrio arabalarda oluyor o...[signature][hline]Snowboy
Mesaj tarihi:
bana da gerçek gibi görünüyolar ve BMWnin taa yıllar öncesinden bu tür çok parçalı açılır metal tavanlarla uğraştığını görmüştüm, gerçekse şaşırmam. Bence Gerçek olmasını bekleyin ;)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
para cim americada hard top arabalar satmiyor biliyorsun dimi

hep soft top hep soft top

ama avrupada hele turkiyede hic gitmez soft top

serefsizim bicak sokarlar tenteye park etmisken
Mesaj tarihi:
a4 cabriolar üstü kapalıyken bişeye benzemiyo bence :)

bez görüntü olarak güzel değil ama daha az yer kaplıyor bagajda üstü açıken bi o avantajı var[signature][hline]Snowboy
Mesaj tarihi:

ben anlamadim abi bunu?

ne demek istedin?

said:
paramecium, 12 Aralık 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
selam,

[spo1=1992 audi 80 cabrio]

[/spo]

[spo2=1992 bmw 320 cabrio][/spo]

saygılar.
Mesaj tarihi:
demek istediki bi audi nin 92 deki cabrio modellerine bak bi bmw ninkine... ama eski kasanın fotografini koymuş :)

ama ben kızmadım yani nede olsa audici anlamaz öle bmw fln[signature][hline]Snowboy
Mesaj tarihi:
abi simdi

bmwnin o eski kasasi efsane bir kasadir.

tamam simdi cirkin gelebilir ama o kasa efsane kasadir. Audi hic bir arabasinda o efsane kasaya yaklasamamistir. Hatta yani dunyada cok azdir.

zaten o kasanin iki eskisi sinifi yaratan arabadir.
Mesaj tarihi:
selam,

bir arkadaş audi laf olsun diye a4 cabrioyu yaptı diyince, ben de eski cabrioların fotolarını alıp koydum :)

herkesin herhangi bir dalda efsaneliği vardır. şimdi o dosyaları açmayalım, adımız yine neo-audiste çıkacak :D

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
  • Yeni Oluştur...