BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Baktım ki korsan mmorpg si arıyanlar var yazayım dedim ahaha :D Evet doğru tağmin bu bir korsan mmorpg si :P Oyun 18. century de caribbean adalarında geçiyor. Siz geminizin kaptanı olup denizde kendi maceralarınıza atılıyorsunuz. Oyunda ciddi mmorpg cilere büyük umutlar sunuyor. Kaliteli grafikler,h ızlı bağlantı... Kendi geminizi alarak denizlerde kendi kariyerinizi yapıyorsunuz. Oyun korsan oyunu olduğu için tabii ki hava şartlarının da büyük etkisi var. Yıldırımlı günler bizi bekliyor. Oyunun sitesi : www.piratesoftheburningsea.com Aylık ücret : 10 dolar Çıkış tarihi : 12 - 31 - 05 [spo2=Bir kaç SS] [/spo] [spo1=Bunu ayrı bi yorumlayın bu nedir yaaa] [/spo] not : resimler gözükmüyor sanırım :P isteyenler buradan bakabilir.Resimler için bi tık [signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.trwww.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b][Bu mesaj BeIlow tarafından 10 Eylül 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Benim merak ettiğim herkezin kendi gemisinimi yönetecek yoksa bir gemi olacak ve bu gemi üstündeki görevler farklı insanalr tarafındanmı yapılacak? Görevlerin farklı insanlar tarafından yapılması çok zor olur gerçi ama esas öyle zevki çıkar :) Birde sitesinde oyunun birebir karayip haritasından yapıldığı ve bütün adaların eklendiği yazıyor, harita devasa olucağa benziyor...[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yazan şuydu bir gemi alıyorsun ve tayfanı topluyorsun bu tayfa npc mi olur player mı olur bilemem ^^ ama oyunda zevkli gemi savaşları var ahaha[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Zaten NPC tayfalar olurda herkez bir gemi yönetirse işin cılkı çıkar :) Düşünsene port royale önünde 32189371289 tane gemi kapışıyor :P[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ona bi ayar yapmışlardır yaa ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hehe bide beni cezbeden nokta bütün adaların playerlar tarafından sahip olunabilicek olması. Ama acaba guild olgusu gibi bişey olacakmı yoksa herkez privateermı takılacak. Guild olursa mini bir devlet kurulabilir işgal edilen adalarla...[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 guild sistemi olucak. Guild ile kendi tayfanı kurup büyük gemi savaşlarına filan katılacaksın böle okumuştum bri yerde :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İlgilenir misiniz bilmiyorum ama beta başvuruları başladı... Tık[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yeni videosuda çıktı arkadaşlar, karakter yaratma ekranında coh tadı almadım değil. Tık[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 22 Eylül 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ekran görüntüsü ve Dev log[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 up az kaldı bakalım :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 takalarimiza binip hamsi kovalicaz, oleeyy... haydiyin usaklar. evet karadenizliyim[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 oha hayallerimin oyununu yapmışlar :D[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hayallerinin oyunu :P 1 yıldır etrafta geziyor neredeyse daha yeni görüyon ehehe :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ismini duymuştumda hiç öyle incelemedim:D iyi oldu bu[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Çooooh eskiden vardı 2d böyle yukardan bakiyodun neydi o yahu,40 tane top aliyodun,yanaşip saliyodun korsanlari falan. Süper bişidi. Karıştırdım tamam :D ,windows oyunuda,online falan değildi.Korsan diyince şeettim bi an heyecan falan o açıdan.Tamam k sustum. [Bu mesaj Buzx tarafından 14 Aralık 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 online mı yoksa commender zamanında mı :) online sa ya puzzle pirates yada world of pirates tır ki onlar o kadar eski deil :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Online degilsede pirates of golddur. Yakin zamanda bu oyuna cok benzeyen pirates of caribbaen diye bir oyunda cikti onun gibiyse ben kesin katilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya baymıstık zaten elflerden orclardan iyi olucak gibi[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Beta falan oynayan oldumu bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Her hafta random adam seçiyolar beta ya, benim bildiğim daha oynayan türk yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bu oyun cıkarsa direk damlarım oyuna, piyasaya korsanlar ile ilgi çıkan her oyunu almışım bugüne dek, sid meier'in pirates adlı oyunu ile başladı bu sevda, bitmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bende piyasadki her oyunu korsan almışımdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Heheh. Benden önce davrandın valla Farinal. korsan deyince 1 numara türklerdir ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 çok geç başlamışsın kedi, eski oyunları amanı tavsiye ederim, bu oyunu bekleme katsayını çok fazla arttırabilirisin.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar