AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bir türlü +7 Mp küpe ve yüzük bulamıyorum. Diğerleri +8 ve +7. Bunları yükseltemedim. Satan yok. Kendim upgrade etmek istiyorum ama şimdiye dek bunu sadece stafflarda yaptığımdan, diğer item'larda nasıl yapıldığını bilmiyorum. Hangi scrollu kullanmam gerek arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sharonda 55k ya satılan bi kağıt var acession diyo onla basacan 3 ü aynı olacak yada salla cypera gec +3 iron belt tak daha ii :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ik önce ayı cinsten ve aynı özellikte takılarını yani 3 tane olcak....koycaksın...upgrade accessiory kısmına...daha sonra 50k lık bi kaıt var ismi1accesiory compound scroll" onunla basacaksınbigenellikle %50 şanın var +7 yaparken ama yana blir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Şunu bi netleştirelim. Yani mp olan bir yüzük, bir pendant ve bir belt gibi mi? Üçü de değişik olacak. Doğru mu anladım?[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hala istediğim bilgiyi alabilmiş değilim??[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hayır cinsleri aynı olacak orengin linen belt veya low fur belt gibi 3ude linen belt veya low fur belt olcak. bu arada belirteyim 5 kez denedim 5 kezde yandı bu islemi +5 ve ustu icin kullanabilirsin.[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 41 Priest Karus np : 50 Clan : Letha Manner : 67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Acession denen bölümde yapıyoruz herhalde ve arkadaşın söz ettiği o 55 k lık scroll kullanılıyor. Yalnız scroll konulacak bölümde 2 ikon var. Başka birşey koymuyoruz bunun dışında değil mi?[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
on3 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Önce charondan accesiory compound scroll al ( pembe yoğunluklu 55 k lık bir scroll) sonra magic anvil den 2. yi seç oda compoun accesiory gibi bişey olması lasım. şimdi burada önemli olan şey upgrade item olan ve herşeyi ile aynı olan aksesuarlardan 3 tane koy oraya sonra kağıdını koy şimdi bab gözlerini kapat ve bas gitsin! bol şans Bu konuda deneyimli arkadaşlara bi şey sormak istiyorum Benim karakter rouge. Şans mıdır , tesadüfmüdür şimdiye kadar hiç dex 9 çıkaramadım ama dünya kadar str 9 çıktı. Lem dedim acaba bu iş karakterle falan mı alakalı. Kendime lasım olandan başka herşeyi çıkarıyorum +9 a! ( Tabi yanlış anlaşılmasın dünya kadarda yanıyo) Acaba diğer karakterler dex yüzük falan kolay çıkarıyorlar mı?[signature][hline]Nick : communards LvL : 61 Server: Chyper Job : Rouge Clan : Matrix di ayrıldık oradan İnsan zekası kadar yaşar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar