Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasin Dagger (kemikıl bi göz at :D )

anartheelf

Öne çıkan mesajlar

yada oyle bişi idi, ya geçenlerde bi topicde geçiyodu ama topicin başlığı hatırlamadığımdan bulamadım, nerde bulabilirim yada nası bişi resmi falan varmı, süs için alcam, odamı böyle tehlikeli şeylerle doldurmayı severim hangi sitede bulurum yada resmi falan olan varsa koysun pls[signature][hline]***********************************
****Bedava ".com" Domain isteyenlere***

[Bu mesaj anartheelf tarafından 14 Aralık 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm gugıl dicemde sen denemişsindir zati...
Bide neden chemical a kemikıl diyorsunuz anlamıyorum:D....Çok komik çağraşımlar yapıyor kemikıl-Ör:Kimbukıl?Bu nedenle neymiş nick sahibini onayını almadıkça isimlerle oynamıcak mışızz...(gerçi garanti bunu okuyunca beni şikayet edicek ama nesse)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bungala, 14 Aralık 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
Hmm gugıl dicemde sen denemişsindir zati...
Bide neden chemical a kemikıl diyorsunuz anlamıyorum:D....Çok komik çağraşımlar yapıyor kemikıl-Ör:Kimbukıl?Bu nedenle neymiş nick sahibini onayını almadıkça isimlerle oynamıcak mışızz...(gerçi garanti bunu okuyunca beni şikayet edicek ama nesse)

kemikılın bi ara ımzası vardu orda yazıyodu hatta şöyle bişi idi

kemikıl,kemikı,kemik,kemi,kem,ke,k, :D yada bıyle bişi idi

ayrıca diğer arkadaş
swblades.com için sağol ama açmadı ??[signature][hline]***********************************
****Bedava ".com" Domain isteyenlere***

[Bu mesaj anartheelf tarafından 14 Aralık 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir uzun klasik çalmak boyutunda..

Ortasında çok ufak zehir gözleri var..

İnanılmaz keskin..

Hakkında söylenilmiş en güzel laf..

Sokakta yürürken ne oldugunu anlamadan birden derin uykunuza dalabilirsiniz...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...