anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yada oyle bişi idi, ya geçenlerde bi topicde geçiyodu ama topicin başlığı hatırlamadığımdan bulamadım, nerde bulabilirim yada nası bişi resmi falan varmı, süs için alcam, odamı böyle tehlikeli şeylerle doldurmayı severim hangi sitede bulurum yada resmi falan olan varsa koysun pls[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** [Bu mesaj anartheelf tarafından 14 Aralık 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hmm gugıl dicemde sen denemişsindir zati... Bide neden chemical a kemikıl diyorsunuz anlamıyorum:D....Çok komik çağraşımlar yapıyor kemikıl-Ör:Kimbukıl?Bu nedenle neymiş nick sahibini onayını almadıkça isimlerle oynamıcak mışızz...(gerçi garanti bunu okuyunca beni şikayet edicek ama nesse)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FroSTorM Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 swblades.com desem[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane Yoksa sana bi zararım içerim İkimiz gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Neye benziyorki:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Bungala, 14 Aralık 2005 16:25 tarihinde demiş ki: Hmm gugıl dicemde sen denemişsindir zati... Bide neden chemical a kemikıl diyorsunuz anlamıyorum:D....Çok komik çağraşımlar yapıyor kemikıl-Ör:Kimbukıl?Bu nedenle neymiş nick sahibini onayını almadıkça isimlerle oynamıcak mışızz...(gerçi garanti bunu okuyunca beni şikayet edicek ama nesse) kemikılın bi ara ımzası vardu orda yazıyodu hatta şöyle bişi idi kemikıl,kemikı,kemik,kemi,kem,ke,k, :D yada bıyle bişi idi ayrıca diğer arkadaş swblades.com için sağol ama açmadı ??[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** [Bu mesaj anartheelf tarafından 14 Aralık 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FroSTorM Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 görevimiz ne demek benimde en büyük hayalim odamı katanalarla daggerlarla süslemek baş köşeyede 2 tane halbred :)[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane Yoksa sana bi zararım içerim İkimiz gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bardich dahada bir güzel duruyor duvarda :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bir uzun klasik çalmak boyutunda.. Ortasında çok ufak zehir gözleri var.. İnanılmaz keskin.. Hakkında söylenilmiş en güzel laf.. Sokakta yürürken ne oldugunu anlamadan birden derin uykunuza dalabilirsiniz...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 nerden alabilirim?[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ehehe dagger la filan ne uğraşçaksınız gidin katana alın:P[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar