raspy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sponsorlar kısmında ben nike ı göremiyorum ama sponsoru nike olan bazı takımlar gördüm nedir olay tam olarak?[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 nike eskiden varmış kaldırılmış artık seçilemiyor .[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 benim de 2 sorum olacaktı: -altyapı olayına girdim ama 2 gündür hala oyuncular gelmedi? (oyuncular gelecekse tabi?) -hergün arklarla hazırlık maçı yapıyorum ama formum artacagına azalıyor. neden?[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 altayapı olayı SSS'de varmış şimdi farkettim.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 karşı takımın taktiğini nerden görebilirim?[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Voys, 14 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki: karşı takımın taktiğini nerden görebilirim? o takımın sayfasına gidersin. adamın maçlar'a tıklarsın. ordaki oynanmış maçlardaki istatistikler görükür. tıklarsan adamın o maçlarda hangi taktikle çıktıgını görürsün.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi[Bu mesaj Fistan tarafından 14 Aralık 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 topic biraz tozlu ama yenisini açmayalım bari. yeni başladımda,hazırlık maçı yapacak adam arıyorum,northern union sc olarak.varsa boşta olan karşılaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1 ic saha 1 dis saha olarak 17 sine teklif ettim hazirlik maclarini , baska takim bulamazsan 18 inede edebilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 black-ice altyapı oyuncuları her salı günü gelir mesela çarşamba teklif ettiysen o altyapılar öbür haftanın salısında gelir. çok fazla hazırlık maçı yaparsan form düşer bunlar insan çok maç yaparlarsa haliylen yorulurlar dimi. haftada 4 hazırlık maçı 2 lig maçı formu üst seviyelerde tutmaya yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 su antreman hakkinda kisa bisey yazabilecek varmi , tikali kalma olayinin suresi nedir , nasil en iyi verim alinir antremandan falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tikali kalmanin süresi yok.. tikaliysa o skillde baska bi top alamaz o adam.. baska bi ozelligine yoneliceksin.. antremandan iyi verim almak derken soyle mz manager programini kullaniyosundur umarim ordan antrenman bölümünden takip et verimlilikleri.. yüzde kac verimlilikle calistiklarini fln dikakt et yani ona gore calistir ki bi ise yarasin.. yani mesela bi oyuncunun sutu 4 top. sut cekme calisiyor fakat yüzde 15 verimlilikle. bu adam muhtemelen maximum 6 sutta tikanacaktir bunu tahmin edebilmelisin.. biraz da risk almaya bakiyor tahminimce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 iste o programdan haberim yoktu :) . nasil edinebilirim onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://www.mzmanager.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sagolun program icin , -burada sc oranlarindan bahsediyo onun acilimi nedir ? -antreman bolumunde bir futbolcu seciyorum ve 2 adet paslasma 3 %91 yaziyor . bu tam olarak ne anlama geliyor? antreman hakkinda tahmin yurutme hakkinda bazi seyler soylerseniz sevinirim sagolun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 simdi 4. ligdeyim bu tarz bi forvet isimi gorurmu yoksa daha iyisini mi aramaliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 fena diil 4. ligi kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sürekli friendly için birini bulamayacağıma göre sormak istedim,böyle lobby tarzı birşey var mı friendly maçlar için takım aranabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Para vermeden oynamak istersek.. Sırf lig mi kasabiliyoruz? Hiç turnuvaya giremiyor muyuz yani.. ödüllü olmasın öylesine turnuva.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bedavaya giremioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ya şimdi bizim Paticik Turnuvaları oluyor onda Biri herkes yerine ödüyor.. Fakat gelecek belli olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar