Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Winampta playlistte bulunan şarkıların çıktısını almanın bi yolu var mı? Yani mesela notepad dökümanı olarak?[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 HTML olarak çıktısını almak için, Misc > Misc Opts > Generate Html Playlist[signature][hline]ewq
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sağolun bi deniorum.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Playlisti kaydetmek için: En üstten File->Save Playlist Direkt olarak çıktısını almak içinde; En alttan Misc->Misc->Generate HTML Playlist Burdan da bir notepad vb. ye kopyalayabilirsin[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Evet saolun çıkardım burdan.Bu html yi başkasına atınca aynı şekilde görünür mü resim ve list ile birlikte?[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 HTML olarak kaydedersen gözükmesi lazım... Ama bence hiç kasma direkt olarak Notepad e kopyala/yapıştır, öyle yolla:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Öne çıkan mesajlar