Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evt beyler şifre sorunu Bitiyor galiba.

Air_Wolf

Öne çıkan mesajlar

ya valla bana gmailime sifre geldi. ancak o sifre ile siteden login olamıyorum oyundan login içinse eski şifremlke olabiliriyorum nasıl bir iştir bu anlamadım valla ya ne yapmalıyım[signature][hline]Job : Shaman
Nation : Karus
Nick : Ulotrix_P
LvL : 4x
Race : Puri Tuarek
Np : 2xxx
Clan :n00bz
Server : Olympia
Sürekli güncellemeye çalışacağım
Sosyal ağlarda paylaş

ewt arkadaslar bu olayın ustune 1 bardak su ıccez charlar gıttı artıq gerı gelme ıhtımalı kalmadı. Az kaldı k2network da yakında coker. kımseye bela okumak ıstemıyorum ama Allah onları bıldıgı gıbı yapsın...[signature][hline]Name : wildrain / PenY
Clan : YoQ! / YoQ!
Lvl : 6x / 6x
Class : Kasar Hood / Arch mage
Nation: El Morad / El Morad
Np :1xxxx / YoQ!
Server: Ares / Ares

[Bu mesaj pithbull tarafından 11 Aralık 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

görmemişin bir oğlu olmuş bişeler yapmışya hani blackwinds de o hesap gm liği ile caka satayım dedi ama eli ayağı iş tutmadığı için ortalık birbirine karıştı[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur
Sosyal ağlarda paylaş

sey bnm şifrem 3. günün sonunda geldi yaptığım seyler ise koladmin@knightonlineworlde account nameimi göndermek oldu serverımı yazdım premium üyeyim yazdım sonra yolladım sitede ise altta buradan şifreniz gelmiyor ise HERE tusuna basın diyor oraya basıp doldurdum formu ve paypal i.d.mi yazdım yolladım bu 2sinden birinden geldi zamanında 12 saat içinde filan umarım bu sayede bazılarınızın şifreleri gelir
Sosyal ağlarda paylaş

bende koladmine sonra lostpassworda mail attım forgot passworduda denedım ama olmadı hatta bızzat gm e mail attım ama sonuz yok hala arkadasım yanımda gm ıle konustu ve duzelecek dedı herkeze sıfrelerı gonderılecek dedı. bence sabredın beyler gelecek[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Sosyal ağlarda paylaş

bak Turkler bu oyundan uzaklastırılacak dıe bı solentı var kanka eger turkler bu oyundan uzklastırılırsa kazanclarının %80 ı de gıder ayrıca sıtenın sorunlu oldugu bı gercek bazı sanslı arkadaslarınkı geldı benımde 10 gun oldu ama gelmedı. ama ben gelcek dıorum gor bak 1-2 hafta ıcınde gelecek
server : beramus
nick : :: OsSii::
lvl 61/kasar hood[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Sosyal ağlarda paylaş

okudum kardes merak etme suanda sıtedekı guvenlık duvarlarını guclendırıyolar ondan sonrada sıfre meselesını duzeltecekler bunları ben uydurmuyorum kesınlıkle dogru.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Sosyal ağlarda paylaş

areste lvl 68 lik char bile gitti Diez de char kalmamış bu sebepten dolayı gerçekten oyun rahatlamış ama bu kadar saçma sebeptenden dolayı bu kadar accountun gitmesi saçma bana mail geldi işin ters tarafı gelen 2 şifreylede giremiyom bazılarına şifre bile gelmemiş bende 2 tane şifre var hiç biriyle login olamıyorum :S[signature][hline]Nick >> ::TaLkative::
Np >> 225 k
Server > Ares
Sosyal ağlarda paylaş

sen ne dıosun 1 kısıye tam 16 tane sıfre sıfre gelmıs her seferınde 1 ı tutuyomus :) boyle sacmalık olurmu bız 3 kısı beraber degıstırdık sıfrelerı ılk degıstırenınkı oldu 2. degıdtıren bendım mailime sıfre gelmedı 3. degıstırene sıfre geldı ama eskı sıfresı ıle gırıyo bu normalmı sızce[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...