deli_oldum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ne bitiyor mu senin kaç kişin karakteri var biliyon mu şu anda adamlar karakterler satiyor diyom size siz halen şifer diyorsunun kaç kişin şifresin geri vereckler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ama benim areste 60 lvl char gitti paralı üye ustelik allah belasını versin amk Gm[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar duyduguma göre charlarımız satıyomuş bu şerefsizler ne diyeyim bu açlar ın gözü doymadı bide bize sahtekar derler hepinizim a ...... (affınıza sıgınıyorum) emege saygı bumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amelecorsan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 benimde 60 lvl assas gitti diezde. halen ümidimi kesmedim ama Allah nasıl bildiyse öle yapsın seni GM[signature][hline]Nick : AltairIV Level : 60+ Class : Shadow Vain Irk : Karus Server : Dies Durum : Invalid Password dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya valla bana gmailime sifre geldi. ancak o sifre ile siteden login olamıyorum oyundan login içinse eski şifremlke olabiliriyorum nasıl bir iştir bu anlamadım valla ya ne yapmalıyım[signature][hline]Job : Shaman Nation : Karus Nick : Ulotrix_P LvL : 4x Race : Puri Tuarek Np : 2xxx Clan :n00bz Server : Olympia Sürekli güncellemeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suslan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ŞİFRELERİNİZ GERİ VERİLMİCEK İSYAN ÇIKARIN A.Q BANLARINIZ AÇİLMİCAK BAN YİYEN KİŞİLERİN CHARLARI SATILIYOR K2NETWORK TARAFINDAN....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ewt arkadaslar bu olayın ustune 1 bardak su ıccez charlar gıttı artıq gerı gelme ıhtımalı kalmadı. Az kaldı k2network da yakında coker. kımseye bela okumak ıstemıyorum ama Allah onları bıldıgı gıbı yapsın...[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares [Bu mesaj pithbull tarafından 11 Aralık 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 görmemişin bir oğlu olmuş bişeler yapmışya hani blackwinds de o hesap gm liği ile caka satayım dedi ama eli ayağı iş tutmadığı için ortalık birbirine karıştı[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ayıp ya bu kadar basit hiç bi açıklama dahi yok mal gibi bekledik site yeniden açılacakda şifreleri geri alacaz diye. Siteye hakim olamıyolar bunlar, oyuna nasıl hakim olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaslar saglam bı yerden haber geldi sıfre degıstırme sorunu duzeldıgınde hepımıze sıfrelerımız yollanacak sabredın.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ne kadar sağlam ozzi herkes bişey sölüo nasıl inancam sana ev ne zaman elimizde olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sey bnm şifrem 3. günün sonunda geldi yaptığım seyler ise koladmin@knightonlineworlde account nameimi göndermek oldu serverımı yazdım premium üyeyim yazdım sonra yolladım sitede ise altta buradan şifreniz gelmiyor ise HERE tusuna basın diyor oraya basıp doldurdum formu ve paypal i.d.mi yazdım yolladım bu 2sinden birinden geldi zamanında 12 saat içinde filan umarım bu sayede bazılarınızın şifreleri gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu arada bu maili accountunuzun mailinden atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Buffet msn adresini verirmisin bana ordan anlat bana anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende koladmine sonra lostpassworda mail attım forgot passworduda denedım ama olmadı hatta bızzat gm e mail attım ama sonuz yok hala arkadasım yanımda gm ıle konustu ve duzelecek dedı herkeze sıfrelerı gonderılecek dedı. bence sabredın beyler gelecek[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ozzi arkadaşım oyunda gmlerin sölediğine güvenemiyorum acıkcası. Ke foruma bak istersen orda gm topic actı. bekleyin uğraşıyoruz die. ama ben inanmıyorum haftalar gecti sen inanıyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bak Turkler bu oyundan uzaklastırılacak dıe bı solentı var kanka eger turkler bu oyundan uzklastırılırsa kazanclarının %80 ı de gıder ayrıca sıtenın sorunlu oldugu bı gercek bazı sanslı arkadaslarınkı geldı benımde 10 gun oldu ama gelmedı. ama ben gelcek dıorum gor bak 1-2 hafta ıcınde gelecek server : beramus nick : :: OsSii:: lvl 61/kasar hood[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Naptın sen ya 1-2 hafta diosun. Ölürüm ben 1-2 haftaya kadar eğer 1-2 haftaa gelirse oynamam zaten. Ne bileyim ya istersen sen forum.knightonlineworld.com u bi oku istersen. Belki fikrin değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 okudum kardes merak etme suanda sıtedekı guvenlık duvarlarını guclendırıyolar ondan sonrada sıfre meselesını duzeltecekler bunları ben uydurmuyorum kesınlıkle dogru.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 areste lvl 68 lik char bile gitti Diez de char kalmamış bu sebepten dolayı gerçekten oyun rahatlamış ama bu kadar saçma sebeptenden dolayı bu kadar accountun gitmesi saçma bana mail geldi işin ters tarafı gelen 2 şifreylede giremiyom bazılarına şifre bile gelmemiş bende 2 tane şifre var hiç biriyle login olamıyorum :S[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Buffet ben sitede eğer şifreniz gelmiyosa die bır kısım göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_3nGin_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 gelsin artık şifrem olmuyo böle gerci kimseye mail fealn da atmadım ama mail atsak sanki cevaplayan var Nick : _3nGin_ Level : 62 Clan : ....... Np : 53.xxx Class : Blade Master Server : Xig.. Durum : Invalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 şifreniz gelmiyorsa die bi kısım yok buffett şifremi unuttum kısmındaki yerden here yazısı var ordakil bilgileri doldurunca şifre geliyor die sölüyor[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sen ne dıosun 1 kısıye tam 16 tane sıfre sıfre gelmıs her seferınde 1 ı tutuyomus :) boyle sacmalık olurmu bız 3 kısı beraber degıstırdık sıfrelerı ılk degıstırenınkı oldu 2. degıdtıren bendım mailime sıfre gelmedı 3. degıstırene sıfre geldı ama eskı sıfresı ıle gırıyo bu normalmı sızce[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar