SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eeueheuheuh Air üzüldüm valla sana gelen gidin sana vuruyo valla bu nedir böle :([signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 la sana msj gelmıs kontur bizden kampanyasından kazandıgım ıle duscekmıs onaylamıyorsanız hayır yazın gonderın yazıyormus bende yanlıs okumusum onaylıyorsanız hayır dıe msj cektım uste para vercem şimdi hem su tepsi ah tepsi vah tepsi :lol: sinirden :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ahahahahahaha[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yav bende mynet yazmıştım şimdi charın ustune su mu içcez ya a.q bu ne biçim iş yaw sitede hala kapalı uff anam ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__defuld Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaşlar moralinizi bozuyo gibi olmayım ama şifre sorunu yaşayan bi kac arkadaşımın charını oyunda online gördüm mail attım oyunda olan senmsin diye ama charının inviled verdigini söyledi bence GM lere dikkat edin ve sitede olur olmadık yerleri kullanmayın. çünkü sitede müthiş oyunlar oynanıyo Dikkatizine.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cgulbahce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ######### BENİM SİZE SOYLECEKLERİM BU KADAR SİZ O CARLARI UNUTUN BEYLER BENİM SOYLECGİM BU KADAR############## Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Valla acaib içimiz açıyonuz haa. Kardeş kolay mı o kadar biz o charları kaç gece gündüz harcamıştık uff ya ufffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Beyler Şu anda [email protected] die bir anres vardı ya msn ekledim ve konuşuyom konuşma bitince size yazıcam neler yazdığını ? :D[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Adamlar %99 üçkağıtçı ama[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 300 mil 61 lvl priest satıyo bana şu anda hatta ark satıyomuş msn veriyo :D[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Beyler buraya Dosya ekliye biliyoruzmu acaba acıl cvp lutfen ???[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yaw onlar bence 3 kağıtçı bende [email protected] diye bişiyi ekledim o adamda once bekle gelcek dedi sonra unut dedi adam sıralamaya başladı lwl 60 300m yok lwl 62 pries 250m falan bence hepsi 3 kağıtcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=163904 buraya bakın konuşma yazıyo :D[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: bluedragon2, 10 Aralık 2005 18:42 tarihinde demiş ki: Yaw onlar bence 3 kağıtçı bende [email protected] diye bişiyi ekledim o adamda once bekle gelcek dedi sonra unut dedi adam sıralamaya başladı lwl 60 300m yok lwl 62 pries 250m falan bence hepsi 3 kağıtcı ya ne kdr basit inanan insanlarsiniz msn messenger'den GM Yardim edicek? normalde yardim etmiyor msnden yardim bekliyorsunuz..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Kardeş charlar gidicek korkusundan kim olsa soruyom.Ne diyim denize düğşen yılana sarılır. Ahh ulan ahhh nerden şifremi değiştirdim yaw ahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eet beyler haber geldi charlar geri verilmiyor kesinlikle.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Nerden geldi Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya bu adamlar edith char satıyor..ne diye uğraşsın kasmaya bizim hazır charlar var invalid password :D bi name change scroll olay bitti bizim charları edith yapıp satacaklar amaç para kazanmak..aklıma başka bişey gelmiyor bu işte iyi niyet aramak imkansız[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Air_Wolf, 10 Aralık 2005 21:05 tarihinde demiş ki: eet beyler haber geldi charlar geri verilmiyor kesinlikle. Haber nerden geldi acaba?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 AİR_WOLF SEN NERDEN BİLİON HABER NERDEN GELDİ ??? BİZEDE SÖYLEYİN A.Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 şifre sorunu bitti. hiç bir şey olmamış gibi site açıldı tekrar ve forum sitesine de koydukları password reset problem butonunu kaldırmışlar. onlara göre şifre sorunu bitti. ama benim şifrem hala gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eet giden charlarınız gitti , ama gm ler hala notice geçiyo yok 4k kc alana boru veriyorum 100k kc alana lufersonun tapusunu veriyorum diye..[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ewet şifre mağduru arkadaşlarım hepimize geçmiş olsun şifrelerimizn üstüne bi bardak soğuk su içebiliriz ben dün gece siteye girdim adamlar bize e mail atmayın diyolar allahın mallları sitedeki arızayıda giderememişler hala:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Blackwinds İşallah sen bu yazıyı okursun allah senin belası versin sana daha başka bişi demiyorum allah butun Gm belasını versin versin biz o kadar kastık 1 sene boyunca ama siz bize ne yapıyonuz allah belanızı versin inşallah gerçek hayyatda daha beterini görursunuz daha bişi demiyorum![signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yaa bende deiştirdim biraz önce benimde olimpiadaki char gitti neyse ztn beramusta oynamak istiyorum bb olimpia ne diyim...[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar