Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bugun olması lazım bi arka özel pm atmış ve kendi söylemiş zaten o adamdan hayır gelmezdi bence şimdi tek sorunumuz siteyi beklemek site bi açılsın herşey belli olacak.[signature][hline] ben de te me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben Gizli Sorumun Cvp unuttum ama ne yapıcam 1ç5 sene oldu unuttum ben halıyle ne halt iyecem ben acaba o zaman ?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Adam çocuk gibi eleştirdik diye küsüyo bizle, Banane size yardım etmicem bakın başınızın çaresine dermiş gibi. kimlere kalmış bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 valla bende bilmiyorum bu gm lerinde psikolijisini bozuyor herhalde anlamış değilim :([signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Velet işte ne diyim ben adam sözde salı gunu yapcaklardı ama yok acaba hangi salı yapcaklar torunlarım görürmü acaba ?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sanki bizde psikoloji kaldı. 1.5 senedir gece gündüz emek verdiğim charıma şifre saçmalığı yüzünden 10 gündür giremiyorum. her defasında kinghtonlineworld sitesine girip sayfa görüntülenemiyor yazısını görmekden bıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende o hatadan bıktım ve böle giderse ben yeni char acıp gece gunduz kasıcam 15 tatilde geliyor o zaman kadar kasarım valla ama elinde sonunda o char vericekler millet bu oyun o kadar para veriyorum(bende dahıl)ama hiç bir zaman karşılığını alamıyor neden acaba...?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Beyler Olmadı hepimiz Japkoda başlayalım clan kurarız valla manyak olur :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 biraz daha sabırlı olun beyler eminim bunca kişiyi bu şekilde bırakmicaklardır benim az işim var cvp veremiyebilirim umarım herkez emeginin karşılıgını alır.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben 2 char kastım bırı dıezde mage OsSii dıerı beramusta rogue ::OsSii:: bıdaha char felan kasamam hadi kastın o adamın ustunu nası dızecen +8 shardları felan bıdaha nası bulum :( bence eger ıtem varsa kasın ıtem olmadan lvl hıc bı ıse yaramaz[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ii güzelde benim 3 4 ID gitti ve tüm varlıklarım onların üzerindeydi kalkıpta 0 dan nasıl kasayım ?[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bence kasma bekle charların gelırse oyna gelmezse oynama bırakmıs olursun bu meretın sonu yok.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: OsSii, 10 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki: bence kasma bekle charların gelırse oyna gelmezse oynama bırakmıs olursun bu meretın sonu yok. +9 katılıyorum sana[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende katılıyorum gm bıle kapris yapıyor sıte yetkılılerını sız ne sorun nede ben anlatım[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sanki hoşlarına gidiyor ya şurda 100 lerce insana acı çektirmek deli ediyorlar beni anasını satim ille gene pm hack i gene ortaya çıkartıracaklar.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 knightonline nın sıtesı en guvensız sıteler arısında ımıs guvenlık duvarları 0 dıolar bencede aynen oyle suanda chyperda admın felan yok adamlar kenjıronun sıfresını bulmus gırıyolar ıstedıklerı seyı yapıolar bun ss ını aldm eve gıdınce foruma eklerım sızde gorursunuz.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yok be o kadar da değil bazı kısımları var ama bunları bulmak da baya tecrübe ister.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arastırmacıyız bız abi:D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 abi ssi gorunce dogruymus dersın adam onune 10-20 tane boss atıyo hepsını dovuyo dusen ıtemlerı alıyo yanındakı chara verıo yaraıkları gorunmez bırı dovuyo hıc bısey yapamıyolar.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 abi dogrudur arastırmalarım suruyor az kaldı acılsın bi:D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya şunlar bi açılsın ben daha neler yapacam yeterki charımı geri alim bi[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 :lol:[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ne oldu la gene pişmiş kelle gibi gülüyorsun :D[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu adamlar bize izdırap vermekten gurur duyuyo bence :@[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ulan hem bunlar hemde türkcell deli oldum amk. az önce telefonuma mesaj geldi telefon kaçaktır die gelde deli olma.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar