Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evt beyler şifre sorunu Bitiyor galiba.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun olması lazım bi arka özel pm atmış ve kendi söylemiş zaten o adamdan hayır gelmezdi bence şimdi tek sorunumuz siteyi beklemek site bi açılsın herşey belli olacak.[signature][hline] ben de te me
:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
Ben Gizli Sorumun Cvp unuttum ama ne yapıcam 1ç5 sene oldu unuttum ben halıyle ne halt iyecem ben acaba o zaman ?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Server:Ares
Nation:El Morad
Job:Kasar Hood
Level:6X
Clan:CHOSENs
NP:1xxx
Not:Invalid Password Magduru
Mesaj tarihi:
Adam çocuk gibi eleştirdik diye küsüyo bizle, Banane size yardım etmicem bakın başınızın çaresine dermiş gibi. kimlere kalmış bu oyun
Mesaj tarihi:
valla bende bilmiyorum bu gm lerinde psikolijisini bozuyor herhalde anlamış değilim :([signature][hline]RotinDa Ben De Te Me
Mesaj tarihi:
Velet işte ne diyim ben adam sözde salı gunu yapcaklardı ama yok acaba hangi salı yapcaklar torunlarım görürmü acaba ?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Mesaj tarihi:
sanki bizde psikoloji kaldı. 1.5 senedir gece gündüz emek verdiğim charıma şifre saçmalığı yüzünden 10 gündür giremiyorum. her defasında kinghtonlineworld sitesine girip sayfa görüntülenemiyor yazısını görmekden bıktım :(
Mesaj tarihi:
bende o hatadan bıktım ve böle giderse ben yeni char acıp gece gunduz kasıcam 15 tatilde geliyor o zaman kadar kasarım valla ama elinde sonunda o char vericekler millet bu oyun o kadar para veriyorum(bende dahıl)ama hiç bir zaman karşılığını alamıyor neden acaba...?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Mesaj tarihi:
Beyler Olmadı hepimiz Japkoda başlayalım clan kurarız valla manyak olur :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Mesaj tarihi:
biraz daha sabırlı olun beyler eminim bunca kişiyi bu şekilde bırakmicaklardır benim az işim var cvp veremiyebilirim umarım herkez emeginin karşılıgını alır.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me
Mesaj tarihi:
ben 2 char kastım bırı dıezde mage OsSii dıerı beramusta rogue ::OsSii:: bıdaha char felan kasamam hadi kastın o adamın ustunu nası dızecen +8 shardları felan bıdaha nası bulum :( bence eger ıtem varsa kasın ıtem olmadan lvl hıc bı ıse yaramaz[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Mesaj tarihi:
ii güzelde benim 3 4 ID gitti ve tüm varlıklarım onların üzerindeydi kalkıpta 0 dan nasıl kasayım ?[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me
Mesaj tarihi:
bence kasma bekle charların gelırse oyna gelmezse oynama bırakmıs olursun bu meretın sonu yok.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Mesaj tarihi:
said:
OsSii, 10 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
bence kasma bekle charların gelırse oyna gelmezse oynama bırakmıs olursun bu meretın sonu yok.

+9 katılıyorum sana[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me
Mesaj tarihi:
bende katılıyorum gm bıle kapris yapıyor sıte yetkılılerını sız ne sorun nede ben anlatım[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Mesaj tarihi:
sanki hoşlarına gidiyor ya şurda 100 lerce insana acı çektirmek deli ediyorlar beni anasını satim ille gene pm hack i gene ortaya çıkartıracaklar.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me
Mesaj tarihi:
knightonline nın sıtesı en guvensız sıteler arısında ımıs guvenlık duvarları 0 dıolar bencede aynen oyle suanda chyperda admın felan yok adamlar kenjıronun sıfresını bulmus gırıyolar ıstedıklerı seyı yapıolar bun ss ını aldm eve gıdınce foruma eklerım sızde gorursunuz.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Mesaj tarihi:
yok be o kadar da değil bazı kısımları var ama bunları bulmak da baya tecrübe ister.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me
Mesaj tarihi:
abi ssi gorunce dogruymus dersın adam onune 10-20 tane boss atıyo hepsını dovuyo dusen ıtemlerı alıyo yanındakı chara verıo yaraıkları gorunmez bırı dovuyo hıc bısey yapamıyolar.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Mesaj tarihi:
Bu adamlar bize izdırap vermekten gurur duyuyo bence :@[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer
Mesaj tarihi:
ulan hem bunlar hemde türkcell deli oldum amk. az önce telefonuma mesaj geldi telefon kaçaktır die gelde deli olma.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me
  • Yeni Oluştur...