sssss Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Air_Wolf o mail banada geldi.Giriş yaptım şifrem geri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 arkadaşlar nasıl aldınız şifrenizi bizede anlatın bi yarımcı olun beyler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ulan yalan söyleme bari yeni ögrendim bu bi hack yöntemi.[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bu arada salaklık bende buraya charımı satacam die mailimi yazdım[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanick Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 noluyo yaf :) çok şey kaçırdım galiba :P bana yardım pls :) beni unutmayın .. umarım herşey yoluna girer, ikrah geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 1 bardak su drinkkkkkkkkkkkkk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 beyler bakın bedava preminyum falan veriliyor diyor sakın kanmayın ve inanmayın hepsi yalannnnn hiçbir siteye kendi ID nizi yazmayın.[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaw şifreler gelsin vallaha tüm paramı maradona gidip ilk gördüğüm ezike vercem sonra premium uye olcam sonra yolda dileciye ne kadarım varsa vercem yeterki char gelsin..Bide duyduma göre mynet yazanlar e-mail yerine onlara geri şifre gelmicekmiş bu ne kadar doru?? Ben salak gibi hotmaili bıraktım Mynet yazdım ahh ulan ahhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eher sorunu çözerlerse herkeze mail gönderirler mynete de gönderirler merak etme benim char açılırsa cz de üzerime 2 milyar alacam kesen yaşadı :D[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 diezdemisin nesin Nolurrrr insan OLLLLLL seni ben kesmem lazıııım paraları maradonda harcadıktan sonra muhakkak para bulmam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanick Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 euheue :D benim charım gelirse fallen katına kadar kendim çıkıp fallende 10 kere yatcam :D kendime 1 kere bile heal vermeden dalacam hayvana :D sona clandaki tüm arkadaşlarıma varımı yoğumu vercem :) sonra paladin olcam inş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 diezdeyim ve humanım :D charım açılırsa sen bi kord. ver oraya gelim kesebilirsen alırsın parayı :D[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 vallahamıı ohh yaşadık şaka şaka benim char gelsin sana butun paramı üstümü falan soyup vercem yeterki char gelsin ahhhhh bir gelseee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaw kardeşim ne kadarbekliyecez daha blaclwind en azından bi cevap yaz yaw tek umudumuz sendin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Beyler size bişiy sorcam [email protected] msn i ne kadar güvenilir ben bir yerden duydumda bu msn i.Açtım adamla konuştum adamın dediğine göre mynet veya mynet gibi turk serverlı e-mail sunucuları ko2 ile uyuşmıyomuymuş neymiş yani gelmez dedi bu ne kadar dorudur tam bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ejderinkilici Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya bu mynet ne b*ktan bi mail adresi yaa!! töbe töbee..... valla insanı dinden imandan cıkarır!! >:( >:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: bluedragon2, 09 Aralık 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Beyler size bişiy sorcam [email protected] msn i ne kadar güvenilir ben bir yerden duydumda bu msn i.Açtım adamla konuştum adamın dediğine göre mynet veya mynet gibi turk serverlı e-mail sunucuları ko2 ile uyuşmıyomuymuş neymiş yani gelmez dedi bu ne kadar dorudur tam bilgisi olan varmı her gordugu mail adresini msn hesabi sanma hissiyatina hastayim.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: SOLDIER, 09 Aralık 2005 18:42 tarihinde demiş ki: said: FC_XX_TR, 09 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki: said: knihtonline_, 09 Aralık 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Şifre orunu biterse kasada 3000 tane hp pot vardı fakir fukaraya dagıtacam hepsini :D sen getir ben onların hepsini senden alıcam :D 8 coinsten Fc_XX senden önce ben dedim ama sen 8 alıyoasn bende 10 dan alcam :)) tamam rekabet basladı ben 12 den alcam[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ejderinkilici Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya bu mynet ne b*ktan bi mail adresi yaa!! töbe töbee..... valla insanı dinden imandan cıkarır!! >:( >:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 beyler siteye girebilen varmı bi haber verin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: FC_XX_TR, 09 Aralık 2005 23:07 tarihinde demiş ki: said: SOLDIER, 09 Aralık 2005 18:42 tarihinde demiş ki: said: FC_XX_TR, 09 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki: said: knihtonline_, 09 Aralık 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Şifre orunu biterse kasada 3000 tane hp pot vardı fakir fukaraya dagıtacam hepsini :D sen getir ben onların hepsini senden alıcam :D 8 coinsten Fc_XX senden önce ben dedim ama sen 8 alıyoasn bende 10 dan alcam :)) tamam rekabet basladı ben 12 den alcam 15 k dan aclcam :P s[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Benim şifrem gelsin bu forum da herkeze yemek ısmarlıcam zıcana kadar yiyin bedava 10 tabak 20abak yeterki gelsin lokantayı kapattırcam size[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Georing, 10 Aralık 2005 10:40 tarihinde demiş ki: Benim şifrem gelsin bu forum da herkeze yemek ısmarlıcam zıcana kadar yiyin bedava 10 tabak 20abak yeterki gelsin lokantayı kapattırcam size Allah Çoştuk desene bu lafı unutturmam bak amam :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ayıpsın akşamda piiizzz yaparız[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 benimgi şifre magduru olan arkadaşlarım edindiğim bilgilere göre my neti kullanlar ve secret questionu kullanan arkadaşların işi zormuş.ben 5 ay önce almıştım accountu bu kadar bağımlısı olacaggımı bilmediğim yuzunden fovorite movie kısmını salladım ama diğer bilgilerimi hatırlıyorum işimiz allaha kalmış artık:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar