Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: suvari2, 09 Aralık 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ya opal,saffire crısytalı olan var mı???? lutfen +9999 koptum[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 keske sıfreler gelsın de zamanı onemlı degıl bugun 8 gun oldu bende duydum password sorunu ıle ugrasıyolarmıs barı yarın gelsede sabaha kladar pk yaparım. :P server : beramus nick : ::OsSii:: np : 42k lvl :60/ kasar hodd[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emocan07 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya ben MYNET e-maile verdim ve 3 gün oldu myneti veripte şifresi gelen var mı yada şifre gelir mi??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bitmezzzz.[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya mynetle felan alakası yok mynrt auto msjları almıyo dıolar ama mıcrosofttan felan gelen auto msjları nası alıyoya benımkıde mynet gelmedı sıfrem ama bu site ile alakalı sabredın artık bıttı sayılır gelecek sıfreler.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: knihtonline_, 09 Aralık 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Şifre orunu biterse kasada 3000 tane hp pot vardı fakir fukaraya dagıtacam hepsini :D sen getir ben onların hepsini senden alıcam :D 8 coinsten[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Evet beyler şifrelerinizi değiştirmek için K2network yeni bir site açtı http://knightonline.farvista.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: abdallah, 09 Aralık 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Evet beyler şifrelerinizi değiştirmek için K2network yeni bir site açtı http://knightonline.farvista.net olm uza git lan bu kadar kişiyi kandırma nie yeni bi site açsın knight Zurna[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: FC_XX_TR, 09 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki: said: knihtonline_, 09 Aralık 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Şifre orunu biterse kasada 3000 tane hp pot vardı fakir fukaraya dagıtacam hepsini :D sen getir ben onların hepsini senden alıcam :D 8 coinsten Fc_XX senden önce ben dedim ama sen 8 alıyoasn bende 10 dan alcam :))[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: abdallah, 09 Aralık 2005 18:41 tarihinde demiş ki: Pfff wtf?[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: abdallah, 09 Aralık 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Evet beyler şifrelerinizi değiştirmek için K2network yeni bir site açtı http://knightonline.farvista.net Bu arkadaş Kendini çok zekimi sanıyo acaba bu adam'a tek kilimem var LOL[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 suraya bak ya 2 dk da adam kazılamaya calısıyolar:@@[signature][hline]Name : Simokin LvL : 60 Class : Shadow Vain NOT : Invalid Password Magduru:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrAg0NaiR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 a.q sitesini sanki nie yenilik getirdiler ki eski site daha güzeldi ne güzel istedigimiz zamn girip pasw deişebilioduk tabi ibne türk gm gelince böle oldu fuck off gM:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ayıp beyler kufur Yok[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Not:Invalid Password Magduru Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sophokles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 umarım bu sorun cozulur zaten ke nın yaptıgı tam sacmalık ama cok saglam kaynaklardan duyduguma gore kı bu kaynak gm tekrar password restart gelecekmıs bunuda bılmenızde fayda var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: sophokles, 09 Aralık 2005 19:41 tarihinde demiş ki: umarım bu sorun cozulur zaten ke nın yaptıgı tam sacmalık ama cok saglam kaynaklardan duyduguma gore kı bu kaynak gm tekrar password restart gelecekmıs bunuda bılmenızde fayda var.... Amin diyorum Başka bişi demiyorum :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 walla bende amin diyorum başka bişiy demiyorum tüm Ark beni bekliyor walla :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 2 gün önce gmlerden brine mail atmıstım. Dün bana gmden cevap gelmiş. Bilgilerini bana gönder sana şifreni vereyim die. Bilgilerimi gönderdim bakalım su an bekliyorum. Tahminimce yarın alabilicem şifremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 alırsan bize haber ver biz de atalım mail ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kardeş böle bir mail aldığında bile hemen dorum yazman lazımdı Ama diyer mail alınca hemen haber ver bizde alalım plz[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İnşallah. Zaten alırsam Hemen oyuna girecek değilim burada aynı kaderi paylaştığım arkadaşlarımı bilgilendiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [email protected] dan yeni bi msj geldi ama neyin nesi bilmiyorum ? You have won a 2 week premium service, to enter please click on the link above...Bide bi link verdiler ID ile şifreni giriyorsun. orayı vermiyim daha neyin nesi bilmiyorum.[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 şifre mağduru yoldaşlarım hepinize ii akşamlar varmı bi gelişme şifre sorunuyla ilgili yaw artık yeter bugun bi hafta oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :-( ne yazikki gelişme yok site hala açılmadı.[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar