xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 :hrr:[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende forumda bu bölüme dikkat etmedim az önce bi login olayimda bi bakiyim dedim siteye. mail istiyordu yazdim sonra iş işten gecmiş oldu. gitti güzelim char:) napcam bilmem durumlardan haberi olan varsa konuyu devam ettirin. gayet önemli bence[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Bateristlerin Buluşma Noktasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bi kaç ay beklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 löl abi benım charım gelsınde valla 1 ayda beklerım sorun degıl ama gelsın yeter ve kımse merak etmesın bızım charımızı mecburen verecekler[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1 yılda beklermisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Charlar geri verilmicek kimse kimseye umut vermesin. Eğer verilcek olsaydı 2 hafta oldu. Bu problem 2 hafta sürecek kadar zor bi sorun değildi. Kısacası şifre mağdurları şifrelerinizi alamıyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1 yıl beklemem yas olmus 23 bu oyn yuzunden ben askere gıtmedım zaten mayısta gıdecem o zamana kadar pk yapım yeter gıderkende bırıne hedıye edecem tabı char gelırse. xyz benı korkutuyosun.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben Gold üye değilim yoksa varya bunları aci aci düpelerim söyliyim yani böyle 1 senelik fln araliksiz üyelikle takılsam sonra bu salak salak seylerle takılcam sonra bekle sallanayim olmaz böyle :)[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Bateristlerin Buluşma Noktasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oZzi dostum sen bi knightın forumunu oku istersen. bu arada bende askere giicem şubatta benimde yaş 23 oldu. bu oyun yüzünden askerliği bile unutmusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dilim yok kanka okusamda anlamıyorum :) nese yaa bende arkadasın charla takılırım 66 rogue +9 shard +8 mırage atack 1950 :) benım adam gelmezse bende onla oynarım napım ama gelecek kardes bunu bil :D[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 iNşallah senin dediğin gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 valla ben bekledim ama umut yok sanırım sadece sitenin şifre bölümünü düzeltmenin bu kadar zaman alacağınıda sanmıyorum..milyonlarca dolar kazanan bir yapımcı elbetteki yanında bu işi bilmeyen amatörler çalıştıracak deil..eminim çalışanlar ve yetkililer profesyonel.ama işlerine gelmiyor..bi char açtım bugun lvl 42 oldum..bu sorun duzelene kadar 60+ olurum heral belkide torunlarım görür sitenin düzelmiş halini..olmaz ya olurda şifreler gelirse yani açtığım charıda hediye ederim birine hayrına :D[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Selam paticik kardeşlerim yaw bu forget pass yerinde giriyom id mi yazıyom şifre gelmeyen e-mailimi yazıyom benden secret questionu istiyo onu hatırlamıyom ama cvb aklımda :D Sizden ricam eer eski ko varkenki secret soruları hatırlıyan varsa yardımcı olabilcek var mı bu konu hakkında msn ve mailim [email protected] Plss YARDIM bari sorunumu belki bole çözüerim hiç sanmıyom ama inş olur... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_WoIf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bu oyunu yönetenler bu şekilde oldukça daha çok çekecezzzzzzz pardon çekeceksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bitti bile....... hayırlı olsun şeye dikkat edin mail junk maile geliyoo[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 :) sizlere geliomu $ifreleriniz benim gizli sorum doru olduğu halde bisey demio gitti char gittttttttttti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar