Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son an da bıd

allf

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar son zamanlarda bıd konusunda sorun yasıyorum. mala bıd werıp hıght bılder durumundayım ama sonradan out of bıd oldugum yazısı ekrana gelıyor malı kontrol etımde mal cok tan satılmıs oluyor
soracagım su son anda bıd weren bır programmı kulanıyolar.kı aynı malı bulamıyorum ah de

[Bu mesaj allf tarafından 13 Aralık 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ole son anda bid soz konusu deil yapilan her bid itemin ahde kalma suresini 5 dk uzatir yani son saniyede adam bidlese bile 5 dk ekstra sure werir zaten itemin ne zaman biteceginide bilmesi pek mumkun deil tam bitis suresini bilemez. Itemi ah de bulamiyorsan ya 5 dk cok daha gec geliosun ah ye yada itemin sahibi fiyattan memnun olmayıp itemi ahden geri cekiyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 13 Aralık 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
benim basima da geldi
outbid yazdi ve aninda kontrol ettim mal gitmisti
ard arda 3-4 kere oldu o gece
ve buyout u yoktu o mallarin

adam malı geri cekmiş olmasın?[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin out of bid oluodur bu olaydan hemen sonra başka biri de buyout yapmış olabiliodur ama wendigo dio ki bo olmayan mallara da anında baktıgımda goremediğim oldu bu da ilginç tabi :) rion nun yazdığını gormemiştim tam ben de onu yazıcaktım adam malı çekmiş te olabilir de hepsi cok komik out of bid .. cancel olayı fln hadi 1 er kere denk gelirde 3-4 kez olma ihtimalleri çok az olsa gerek ...

[Bu mesaj nomex tarafından 14 Aralık 2005 04:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şey benimde başıma geliyor hemde 3 5 kere deil 2 haftadır hergün nerdeyse . Bence bu itemların ahdeki kalış süresini gösteren bi addon var . Yoksa mümkün değil Bosu olmayan itemların sonm anda bidlenilip alınması .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Bunu bende yapmıştım 10 dakika kala ben bid verdim 5 dakika kala başkası verdi filan derken kaçırdım alamadım :(

ama bidleyen kimse adamla iyi kapışmıştık. 3g den açılmıştı bid 8g ye kadar çıkardık daha vermem dedim zate.

Bu arada Short ya da medium'a düşmüş itemleri tahmini olarak ne zaman biteceğini bulabiliyorsunuz. Tabii bu sırada hiç ir yere gitmemeniz ah civarlarında gezmeniz lazım. Item Medium dan short'a indiği anda 30 dakikanız kaldı demektir bu süre içinde istediğiniz gibi kapışın. ama short'a inmeden sakın bid arttırmayın. Yoksa fiyat çok uçabiliyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

ya longdan (8 saat yani) sonra itemin süresine mauseyi getirdiğinizde tam olarak kaç saat sonra biteceği saniyesine kadar yazıyo mediuma shorta bakmanıza gerek yok sadece yazının üstüne mauseyi getirin yaıyo süresi, auctineerin bi özelliğimi yoksa ? şüphelendim ya bende gözüküyo 2 dir gözükmüyomuş gibi post atıldı :)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

ama bende auctineer ve hunterin özel addonları (smart pet, ziblib, hunter helper) ve harita için metamap dışında hiç addon yok ben görüyorum saatine kadar ;) saat değişmesi nedemek onuda anlamadı itemin açık artırmasının ne zaman biteceği açıkça yazıyo işte galiba benim auctineerimin özelliği curse game den indirmiştim ben.[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...