Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ya Elinde TOEFL a hazırlık CD leri bulunan arkadaşlar bana pm den ulaşabilir mi? Bu CD lere ihtiyacım var. Önemli.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abi su sinava gir cikta, sen de rahatla biz de rahatlayalim =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 marttan önce gir sistem değişcek ve çok zorlaşıo[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 28 Şubat sabah 9 da girecem de. Yok mu CD si olan[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben en son bone'a yollamistim, sanssizsin.. tam da birakacak zamanini bulmus...[signature][hline]Tulahr
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Buldum bone un msnini de, neyse ... Ona ulaşırsam alırım. Başka msni olan yok mu?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Syn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bu TOEFL cdsi kitabın yanında verilmiomuydu.[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 evet te bende tek kitap var 7 toefl denemesi var.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Stykx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ohoo ne toefl cdsi sinav degisiyor cdle falan ugrasma sen hemen girmeye bak sinava
Stykx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bide yeni sinav turkiyede 1 ocaktan sonra gelicekmis sen ondan once sinava girmeye bak yoksa isin baya bir zorlasir.. sinav uzuyo yeni seyler ekleniyo
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hayır, TOEFL'ın internet sitesinde ve TOEFL'ın Türkiye sınav merkezinde yeni sistemin Türkiye'ye 1 marttan sonra geleceği yazıyor. 1 Ocağı kim söyledi sana ya? Ben Computer-Based sınavına 28 Şubatta yerimi ayırttım. Yok öyle birşey. Evet CD ile uğraşıyorum çünkü computer based gireceğim.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 1 mart dooru olan[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı
raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 1 mart dogru da mesela bazı okullar (mesela koç üniversitesi) bu sene sonuna kadar bütün toefl sınavlarını eski sistemle yapıyo ..[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
NaNcY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 walla bencede ne yap ne et erken gir..Ben amerikada yeni sisteme girdim..daha dogrusu o bana girdi =D heh ama aslinda o kadar da kotu degil yani..de sanki zaman cok daha azalmis gibi bu seferkinde..neyse basarilar sana!
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 iyi de koç toefl yapmıyor ki, Istanbul'da bir tek TOEFL nişantaşındaki merkezde yapılıyor bir tek benim bildiğim? O koçun kendi hazırlık atlama sınavı falan olmasın?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
raspy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hazırlık atlama sınavı ama toefl diye geçiyo, aslında ben orda yanlış örnek vermişim pardon o sadece kendi öğrencilerine özel bi uygulama yani..[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 neyse önemli değil 1 2 cd daha buldum. İdare eder de bunlar da bir süre.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 prawler bab, sen cambridgenin cdsi sana yater ki hergün 1 deneme çözmene gerek yok. 2 günde 1 deneme çözsen sanırım 10 deneme vardı onda 20 gün yeter. ben 25 gün sonra gelcem o zaman sana baronu ve longmanı veririm. gerisi yalan zxaten kaplan felan da var bende de. onnar toefla tam benzemio. zorluk dereceleri ve soru tipleri felan.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Onları da alırım ben senden o zaman =) Ayrıca Delta key to TOEFL diye bi cd de buldum.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Öne çıkan mesajlar