Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TOEFL hazırlık CD leri...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Elinde TOEFL a hazırlık CD leri bulunan arkadaşlar bana pm den ulaşabilir mi?
Bu CD lere ihtiyacım var. Önemli.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
abi su sinava gir cikta, sen de rahatla biz de rahatlayalim =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
marttan önce gir sistem değişcek ve çok zorlaşıo[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Mesaj tarihi:
28 Şubat sabah 9 da girecem de.
Yok mu CD si olan[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
Buldum bone un msnini de,
neyse
...
Ona ulaşırsam alırım.
Başka msni olan yok mu?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
evet te bende tek kitap var 7 toefl denemesi var.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
Hayır, TOEFL'ın internet sitesinde ve TOEFL'ın Türkiye sınav merkezinde yeni sistemin Türkiye'ye 1 marttan sonra geleceği yazıyor.

1 Ocağı kim söyledi sana ya?
Ben Computer-Based sınavına 28 Şubatta yerimi ayırttım. Yok öyle birşey. Evet CD ile uğraşıyorum çünkü computer based gireceğim.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
1 mart dooru olan[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Mesaj tarihi:
1 mart dogru da mesela bazı okullar (mesela koç üniversitesi) bu sene sonuna kadar bütün toefl sınavlarını eski sistemle yapıyo ..[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
Mesaj tarihi:
walla bencede ne yap ne et erken gir..Ben amerikada yeni sisteme girdim..daha dogrusu o bana girdi =D heh ama aslinda o kadar da kotu degil yani..de sanki zaman cok daha azalmis gibi bu seferkinde..neyse basarilar sana!
Mesaj tarihi:
iyi de koç toefl yapmıyor ki, Istanbul'da bir tek TOEFL nişantaşındaki merkezde yapılıyor bir tek benim bildiğim?
O koçun kendi hazırlık atlama sınavı falan olmasın?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
hazırlık atlama sınavı ama toefl diye geçiyo, aslında ben orda yanlış örnek vermişim pardon o sadece kendi öğrencilerine özel bi uygulama yani..[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
Mesaj tarihi:
neyse önemli değil 1 2 cd daha buldum.
İdare eder de bunlar da bir süre.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
prawler bab, sen cambridgenin cdsi sana yater ki hergün 1 deneme çözmene gerek yok. 2 günde 1 deneme çözsen
sanırım 10 deneme vardı onda
20 gün yeter. ben 25 gün sonra gelcem o zaman sana baronu ve longmanı veririm. gerisi yalan zxaten kaplan felan da var bende de. onnar toefla tam benzemio. zorluk dereceleri ve soru tipleri felan.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
Onları da alırım ben senden o zaman =)
Ayrıca Delta key to TOEFL diye bi cd de buldum.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

• Yeni Oluştur...