DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Eleştirilerinizi dinlemek istemiyorum fakat bir hafta önce salı günü lvl 51 karakterim banlandı.Buna eleştiri beklemiyorum konuşmak istediğim konu ise farklı.. Ne olursa olsun charımıa ctırmak için elimden geleni yapıyordum ve Gold Premium oldum,mesaj atmaya başladım.. Attığım mesajlar sonucunda gelen cevaplar şunlardır... [spo4=.]*!We are sorry but from the information you have provided we are unable to determine what issue you are having. Please be more specific as the nature of the issue you are experiencing. Thank you for contacting KOL Customer Support.*[/spo] Bundan sonra daha açık bir şekilde yazdım... cevap... [spo3=..]*!*!This account is not currently blocked. If your account was blocked for a specific number of days, this has been lifted. Please read our Terms of Service located on our website to prevent future account issues. Thank you for playing Knight Online.**[/spo] accountım değil charım banlandı dememe rağmen... [spo2=...]*!Dear customer, we do not see your account to be blocked. Please provide us with accurate information about the error you are facing. Thank you for contacting KOL Customer Support.*[/spo] EN AÇIK ŞEKİLDE YAZDIĞIM HALDE... [spo1=....]*!We are sorry but from the information you have provided we are unable to determine what issue you are having. Please be more specific as the nature of the issue you are experiencing. Thank you for contacting KOL Customer Support. *[/spo] VE ŞOK!! attığım ilk mesajla aynı.. Demekki oto mesajmış.. Yardımınız dokunur mu bilmem fakat attığım mesajların cevabı sadece bir oto mesaj ...[signature][hline]Server:Olympia Nick:********* Level:51(BANNNNEEDD .. 4 gün kaybettim hadi biraz fark atın ><) Char:ROgue(niye kiii ?? ) Clan:******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aynıları banada geldi ..[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ister elistiri olarak kabul et ister baska bi sey ama charin banlandiktan sonra gold premium almak ölüm dösegindeki bir kafirin sahadet getirmesi gibidir diye düsünüyorum...[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 This account is not currently blocked. If your account was blocked for a specific number of days, this has been lifted. Please read our Terms of Service located on our website to prevent future account issues. Thank you for playing Knight Online. Ayni msg bendede mevcut..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aslında charım banlandıktan sonra geldi diyebilirim[signature][hline]Server:Olympia Nick:********* Level:51(BANNNNEEDD .. 4 gün kaybettim hadi biraz fark atın ><) Char:ROgue(niye kiii ?? ) Clan:******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 benim acc Ke gelmeden once banliydi Kredi kartinin limiti bitmis ve prem. almaya calisildiqindan banlanmisdi..Ama sanirim bu bokdan 1 sebeb yuzunden acilmicak gibi..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hahahahahahahahahh :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D bi aralar siz bana gülüodunuz ne oldu haaaa!!!!şimdi ben size gülüyom.valla gülme krizi geçirdim hahahahahaha.bi aralar ben sinir oluodum böle şelere sorunlara siz gülüyodunuz ben gülünce ne olcak bakaim.:D:D:D:D:D valla yere yatıp kahkahayla gülüom hahahahahahahh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Sarsie, 14 Aralık 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Hahahahahahahahahh :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D bi aralar siz bana gülüodunuz ne oldu haaaa!!!!şimdi ben size gülüyom.valla gülme krizi geçirdim hahahahahaha.bi aralar ben sinir oluodum böle şelere sorunlara siz gülüyodunuz ben gülünce ne olcak bakaim.:D:D:D:D:D valla yere yatıp kahkahayla gülüom hahahahahahahh ya. pardon??[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar