Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bb K.e

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lvl 62 %93 dü Nick ::TaLkative:: Ares serverındaki Charım gitti walla bitti K.e ( Gizli soru yüzünden ) Oyundaki herkeze çok tşk ederim YEni oyunculara başarılar :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative::
Np >> 225 k
Server > Ares
Mesaj tarihi:
benim de lvl 61 çarım gitti talkative kardes beraber cok pk larımız oldu. canın saolsun.

seni de silkroad a bekleriz. başın agrımadan zevk alarak oynayacagı gerçek bir mmrpog[signature][hline]silkroad online
AyDoLu
Mesaj tarihi:
walla çok geçmiş olsun kreş ben de her ne kadar cypher da da olsam gizli soru yüzünden gitti 62 lvl charım...ben charıma diil emeklerime ve ordaki arkadaşlarıma üzülüyom:(
Mesaj tarihi:
ya talkative millet catir catir aliyor sende bul bi yolunu sensiz ares olmaz zaten eskiden kalma sayili adam kalmis onlari da kaybediyoruz gibi bu k.e bitirdi oyunu[signature][hline]nick:Mysterious_Eko
clan:-
server:ares
lvl:50
np:0
geliyorum ulaaa:D
Mesaj tarihi:
Beyler hemen pes etmeyin eğer yetri kadar e-mail atarsak bu sorunda çözülür... Hiç olmazsa sizin gizli sorunuzdan gitmiş char benim mynet kullanıcısı olduğum için gitti...
Olaya bak gizli sorumu biliyorum ama e-mail gelmiyo inanın bu daha acı bişey allah kimseye böyle bir son nasipb etmesin...
K2 SUCK!!!!!!![signature][hline]server:ares
LVL:62 %0.23 :P
Elemental lord
np:100k+
clan:Satanic
Mesaj tarihi:
said:
Polithe1st, 13 Aralık 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
talka millet bi şekilde alıyo pass'i abi nasıl hallediyolar? mdkm falanda almış gelmiş maillerine bi bak sende bişeyler yap

walla gizli sor kısmında soru bile yazmıyor gün gece 3 4 saat uğraştım çok şey denedim uğraşamam bu saaten sonra
Herkeze iyi oyunlar ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative::
Np >> 225 k
Server > Ares
Mesaj tarihi:
baris nereye iidik ya böyle :(
bu arada msnde sorun war benim senin gibi arka planini deistiren hic bi adamin msjini okuyamiom macromedia bilmem neyi yükle dio yüklüoz gene tik yok :S[signature][hline]::Ujio::
( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... )
Mesaj tarihi:
1.5 yıldır girmediim bişiydi hiç karşıma çıkmadı bea ujıo öle bi soru ne yapak buraya kadarmış K.i.b
seninlede gene konuşuruz realden :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative::
Np >> 225 k
Server > Ares
Mesaj tarihi:
said:
bur0, 13 Aralık 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
ya talkative millet catir catir aliyor sende bul bi yolunu sensiz ares olmaz zaten eskiden kalma sayili adam kalmis onlari da kaybediyoruz gibi bu k.e bitirdi oyunu

ewt 1.5 yıl oldu :D :P ama yalan olduk bea ne yapcan gizli soru yu bilmeyince neyse ya şimdi ağlayacam ne kadar çok sevenim varmış :d[signature][hline]Nick >> ::TaLkative::
Np >> 225 k
Server > Ares
Mesaj tarihi:
Oynayış olarak örnek aldığım insanlardandın... :(
Yeni oyunlarda başarılar ...[signature][hline]Ares
PaT®ioT
62
62.000
3 "S"yi unutma: Kendine Saygı; başkalarına Saygı; herşeyde Sorumluluk.

Mesaj tarihi:
said:
AeneisF, 13 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
Oynayış olarak örnek aldığım insanlardandın... :(
Yeni oyunlarda başarılar ...

sen AeneisF çok sğl ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative::
Np >> 225 k
Server > Ares
Mesaj tarihi:
said:
xXTaLkativeXx, 13 Aralık 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
:::Talkative::: o buyse ben diil

onu oynayan bi asasian benim nickimi çalmış işte :P

besmele çektim ben de bi an :)[signature][hline]silkroad online
AyDoLu
Mesaj tarihi:
said:
KiMBUPiSLiK, 13 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
Anılar Yasana Güzel günlere isim olSalar Bile iC Yakar Hüzün VErirLer ..

kankam için ölürüm :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative::
Np >> 225 k
Server > Ares
  • Yeni Oluştur...