xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 lvl 62 %93 dü Nick ::TaLkative:: Ares serverındaki Charım gitti walla bitti K.e ( Gizli soru yüzünden ) Oyundaki herkeze çok tşk ederim YEni oyunculara başarılar :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 geçmiş olsun aynı kader beni de beklio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Büyük geçmiş olsun :([signature][hline]Name: Genuine Nps: 70xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 benim de lvl 61 çarım gitti talkative kardes beraber cok pk larımız oldu. canın saolsun. seni de silkroad a bekleriz. başın agrımadan zevk alarak oynayacagı gerçek bir mmrpog[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 talka millet bi şekilde alıyo pass'i abi nasıl hallediyolar? mdkm falanda almış gelmiş maillerine bi bak sende bişeyler yap[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:160k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 walla çok geçmiş olsun kreş ben de her ne kadar cypher da da olsam gizli soru yüzünden gitti 62 lvl charım...ben charıma diil emeklerime ve ordaki arkadaşlarıma üzülüyom:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya talkative millet catir catir aliyor sende bul bi yolunu sensiz ares olmaz zaten eskiden kalma sayili adam kalmis onlari da kaybediyoruz gibi bu k.e bitirdi oyunu[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Beyler hemen pes etmeyin eğer yetri kadar e-mail atarsak bu sorunda çözülür... Hiç olmazsa sizin gizli sorunuzdan gitmiş char benim mynet kullanıcısı olduğum için gitti... Olaya bak gizli sorumu biliyorum ama e-mail gelmiyo inanın bu daha acı bişey allah kimseye böyle bir son nasipb etmesin... K2 SUCK!!!!!!![signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Polithe1st, 13 Aralık 2005 17:53 tarihinde demiş ki: talka millet bi şekilde alıyo pass'i abi nasıl hallediyolar? mdkm falanda almış gelmiş maillerine bi bak sende bişeyler yap walla gizli sor kısmında soru bile yazmıyor gün gece 3 4 saat uğraştım çok şey denedim uğraşamam bu saaten sonra Herkeze iyi oyunlar ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ty bro ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 baris nereye iidik ya böyle :( bu arada msnde sorun war benim senin gibi arka planini deistiren hic bi adamin msjini okuyamiom macromedia bilmem neyi yükle dio yüklüoz gene tik yok :S[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 1.5 yıldır girmediim bişiydi hiç karşıma çıkmadı bea ujıo öle bi soru ne yapak buraya kadarmış K.i.b seninlede gene konuşuruz realden :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: bur0, 13 Aralık 2005 17:56 tarihinde demiş ki: ya talkative millet catir catir aliyor sende bul bi yolunu sensiz ares olmaz zaten eskiden kalma sayili adam kalmis onlari da kaybediyoruz gibi bu k.e bitirdi oyunu ewt 1.5 yıl oldu :D :P ama yalan olduk bea ne yapcan gizli soru yu bilmeyince neyse ya şimdi ağlayacam ne kadar çok sevenim varmış :d[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 olm msndeki o gicik arka plani kaldir :S[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 arka plan kullanmıyom deniz :S bekle bi sny :P biras öözele giricek ama srry[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Oynayış olarak örnek aldığım insanlardandın... :( Yeni oyunlarda başarılar ...[signature][hline]Ares PaT®ioT 62 62.000 3 "S"yi unutma: Kendine Saygı; başkalarına Saygı; herşeyde Sorumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 talkative bu nası bırakma cz de adam kesion :) ben mi ruya gordum[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 :::Talkative::: o buyse ben diil onu oynayan bi asasian benim nickimi çalmış işte :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: AeneisF, 13 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Oynayış olarak örnek aldığım insanlardandın... :( Yeni oyunlarda başarılar ... sen AeneisF çok sğl ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: xXTaLkativeXx, 13 Aralık 2005 18:28 tarihinde demiş ki: :::Talkative::: o buyse ben diil onu oynayan bi asasian benim nickimi çalmış işte :P besmele çektim ben de bi an :)[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 :([signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 buyse sende K2 böyle söyle die bi ton topic acion da czde ne arion sen :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Anılar Yasana Güzel günlere isim olSalar Bile iC Yakar Hüzün VErirLer ..[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 13 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Anılar Yasana Güzel günlere isim olSalar Bile iC Yakar Hüzün VErirLer .. kankam için ölürüm :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar