Salieri Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Merhaba, Öncelikle şunu belirteyim bu threadin yeri bura mı bilemiyorum..Yanlış bir yere açtıysam özür dilerim! Sorunum şudur, Windows XP kullanıyorum ve açtığım servera bir arkadaşımın başlanabilmesi için Güvenlik Duvarı'nı etkisiz hale getiriyorum.Server'ı açtıktan sonra arkadaşım bağlanıyor serverıma.Her şey yolunda oynuyoruz Diablo2yi.Birden arkada bir hata çıkıyor 60 dan geriye sayıyor saniyeleri ve restart atıyor bilgisayara..Başka biri bilgisayarıma bağlandığı zaman böyle bir sorun oluyor.. Lütfen bana yardımcı olun nasıl düzeltebilirim bu sorunumu.. :( PS:Güvenlik Duvarını aktif hale getirince açtığım serverı kimse göremiyo bile yani bağlanamıyolar.. Bu sistem NT AUTHORITY/SYSTEM tarafından başlatıldı diyo şu anda yine çıktı son 29 saniye yani bilgisayara birinin bağlanmasıyla lakalı değil yardım lütfeeennn!![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 wallaa aynen bu şekilde mesaj çıkarıp bilgisayarı resetleyen bi virüs (gibin bişey) çıktıydı geçenlerde. onunla ilgisi olaiblir mi bilmiyorum. ama sen güncel bi antivirüs yazılımı bulup bi tara istersen.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Ya of unuttum şimdi adresini.Bu sadece win 2000 ve xp işletim sistemlerinde yayılmış bir virüs.Microsoft'un sitesinden bir yama çekiyorsun kurtulmak için.Ama tam adres aklımda değil.Belki arkadaşlar daha yardımcı olabilir.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Buraya Bakıver Bi Yuraıda Cozumle iligli bilgi var p.s Donanım Yazılım Bolumu daha uygun Olurdu.[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) [Bu mesaj Kobe tarafından 18 August 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar